NOVA MOBILNA APLIKACIJA MOL Plugee koristi se za punjenje električnih vozila | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVA MOBILNA APLIKACIJA MOL Plugee koristi se za punjenje električnih vozila

Autor Krunoslav Ćosić

Aplikacija omogućuje upotrebu raznih pametnih značajki za punjenje putem mobitela

  Izvor: © Peter Lugosi / www.lugopicture.com

MOL Plugee od sada je dostupna i u Hrvatskoj te omogućuje brzu i jednostavnu upotrebu punionica za električna vozila, po povoljnijim cijenama. Vlasnici električnih automobila imaju uvid u dostupnost punionica koje su im u blizini, upotrebu raznih pametnih značajki.

Moguće je kroz aplikaciju na pametnom telefonu pratiti razinu napunjenosti baterije automobila ili se osvrnuti na prethodna punjenja te pratiti potrošnju. Korištenje aplikacije moguće je u 6 zemalja regije (Češka, Hrvatska, Mađarska, Rumunjska, Slovačka i Slovenija), a u našoj zemlji ovu uslugu moguće je koristiti na prodajnim mjestima Tifona.

  Izvor: © Peter Lugosi / www.lugopicture.com

Dakle, krenete li iz Češke prema Jadranu s električnim automobilom, potrebna vam je samo jedna aplikacija (dostupna za Android i iOS uređaje) koja će vas navigirati i dovesti do punionica. Recimo i da se usluga roaminga za pametni telefon ne naplaćuje dodatno.

MOL Plugee omogućava novo rješenje za plaćanje, u sklopu kojeg se u obzir uzima kapacitet automobila za apsorpciju električne energije i koje je stoga još prilagođenije potrebama vlasnika električnih automobila.

MOL Grupa upravlja s ukupno 168 električnih punionica u 6 zemalja regije: Češka ih ima 26, Mađarska 79, Slovačka 13, Slovenija 14, Rumunjska 23, a Hrvatska 13. Velika većina njih, čak 90%, su brze punionice velike snage, zahvaljujući kojima je električno vozilo spremno za nastavak putovanja za samo 30 minuta.

  Izvor: © Peter Lugosi / www.lugopicture.com

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI