NIJE MU JASNO Uz ljude, pun Mjesec muči i vozila Tesla | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NIJE MU JASNO Uz ljude, pun Mjesec muči i vozila Tesla

Autor Smartlife

Večeras je pun Mjesec što znači da Tesla neće moći raspoznati žuto svjetlo na semaforu

  Izvor: PHILIPPE PSAILA / Sciencephoto / Profimedia

Ukratko, autopilot zbog greške usporava kad uoči pun Mjesec iznad prometnice. Iako je problem šaljiv, radi se o pravom problemu za Teslu.

Tesla Motors, kompanija Elona Muska, nedavno je uvela pretplatu na mjesečnom nivou za korištenje takozvane autopilot funkcije. Autopilot je zapravo opcija samostalne vožnje automobila koji će putnike prevesti do zadane destinacije uz poštovanje prometnih propisa i pomoću inteligentnih sustava unutar vozila.

  Izvor: @JORDANTESLATECH

Cijena pretplate je 100 ili 200 dolara u ovisnosti od odabranih dodatnih opcija i korisnici su izgleda lijepo reagirali na ovaj model jer im je ranije Tesla kompanija tražila oko 10.000 dolara da tu opciju dobiju odmah sa svojim automobilom.

Sad kad je pretplata zaživjela pojavio se prvi problem koji je više šaljiv nego ozbiljan, ali to je i dalje bug na Tesla autopilot sistemu. Tesla automobili mjesečinu na nebu miješaju sa žutim svjetlom na semaforu i zbog toga usporavaju kretanje vozila. Ovo je i dokumentirao na svom Twitter profilu jedan od korisnika koji je pozvao Elona Muska da riješe taj bug.

  Izvor: Tesla

Rješenje je da se tijekom mjesečine autopilot isključi jer će automobil u suprotnom non-stop usporavati svaki put kad ponovo registrira prisustvo nebeskog tijela na svom radaru. Ipak, neće autopilot svaku mjesečinu zamijeniti sa žutim svjetlom - Mjesec mora biti izrazito žut i pun.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI