ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Električni automobili drastično smanjuju emisije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Električni automobili drastično smanjuju emisije

Autor Krunoslav Ćosić

Istovremeno s probijanjem granice od milijardu dolara tromjesečne dobiti, Tesla je srušio i rekord u proizvodnji električnih vozila

  Izvor: PHILIPPE PSAILA / Sciencephoto / Profimedia

Prodaja električnih automobila sve više uzima maha, a znakovito je da se to događa baš u vrijeme pandemije koronavirusa. istovremeno, konvencionalni proizvođači sve češće najavljuju prestanak proizvodnje benzinskih i dizelskih motora (ostaje nejasno hoće li istovremeno nastupiti i prestanak prodaje istih vrsta vozila).

Jedan od argumenata koji se često iznosi protiv prelaska na električne automobile je tvrdnja da, uzevši puno toga u obzir, električna vozila nisu baš toliko čistija od motora s unutarnjim izgaranjem. Detaljnije ćemo ovu priču na Smartlife.hr donijeti sutra, a do tada otkrivamo na koji će način Mercedes utjecati na sigurnost prometa i smanjiti broj poginulih na prometnicama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI