BUGATTI BILJARSKI STOL Ima ugrađen samonivelirajući mehanizam | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BUGATTI BILJARSKI STOL Ima ugrađen samonivelirajući mehanizam

Mehanizam se koristi za održavanje stola u razini za igranje na jahti

 Izvor: IXO / Ferrari / Profimedia

Bit će izrađeno samo 30 primjeraka stola, što je uobičajeno za mnoge modele francuskih automobila poput Veyrona, Chirona, Diva i Centodiecija.

Limitirano izdanje biljarskog stola napravljeno je u suradnji s tvrtkom za super automobil Bugatti, a dizajnirano je za jahte čija je površina vrlo često nestabilna i sklona ljuljanju. Tada u pomoć uskače mehanizam koji će održavati stol ravnim čak i po lošem vremenu. Dakle, vani puše nevera, a vi na svojoj jahti možete odigrati partiju biljara sa svojim društvom.

Bugatti;pool;table;carbon fibre;expensive;LED;self-levelling;yacht;IXO Izvor: IXO / Ferrari / Profimedia

Kako priliči automobilskom svijetu, stol je izrađen od karbonskih vlakana, vrijedan je 250.000 eura, a opcionalni žiroskopski senzori omogućuju svakoj samonivelirajućoj nozi stola da se prilagodi jahti i brodu prilikom kretanja. Ali, taj dodatak košta dodatnih 51.750 eura čime se cijena povećava iznad 300.000 eura.

Cijeli proces niveliranja stola traje samo pet milisekundi pa igrači mogu nastaviti igrati i ako iznenada zapuše bura i iznenadi ih. Stol se neće iznenaditi, zahvaljujući ugrađenim tehnologijama.

Bugatti;pool;table;carbon fibre;expensive;LED;self-levelling;yacht;IXO Izvor: IXO / Ferrari / Profimedia

Obloga stola inspirirana je automobilima te je izrađena u potpunosti od spomenutih ugljičnih vlakana dok su džepovi za kuglice izrađeni od kože koja se koristi u interijeru automobila Bugatti.

Kupac će nakon narudžbe i plaćanja stola morati platiti i dostavu i postavljanje za što su zaduženi specijalno obučeni tehničari. To košta dodatnih 10.000 do 25.000 eura, ovisno na koju se lokaciju biljarski stol isporučuje. Stolove izrađuje španjolska tvrtka IXO, specijalizirana za zadivljujuće kreacije od karbonskih vlakana, a prednost im je, uz ljepotu, i snaga (izdržljivost) materijala i mala masa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost