SAVRŠENO PEČENO MESO Uz praktični bluetooth termometar | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAVRŠENO PEČENO MESO Uz praktični bluetooth termometar

Autor Dijana Kaćanski

Bliži se dio godine kada razmišljamo o pripremi ukusnih jela, prigodnih kolača i finih pečenja

 Lijepa žena nosi pečenu piletinu.jpg Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Većina pripadnica ljepšeg spola već pomalo počinje planirati specijalitete koje će pripremati u sljedećem mjesecu za blagdane pa se tako pripremaju popisi namirnica za izradu prigodnih keksa, kolača i torti, uz to će se nabaviti odgovarajuće povrće i voće kao i dobro vino, a centralno mjesto takvog popisa zauzimaju nezaobilazne mesne delicije.

Mesna jela mogu se pripremiti kuhanjem, pirjanjem, sušenjem, prženjem, ali najbolji okus mesa je uz pripremu u vrućoj pećnici pa se brojne domaćice za svečane trenutke obiteljskih i prijateljskih okupljanja u zimsko vrijeme odlučuju baš za ovaj način pripreme.

 Bežićni termometar za pečenje 1.jpg Izvor: amazon

Meso koje se priprema u pećnici zahtijeva precizno određivanje temperature pećnice i mesa kao i vrijeme pečenja pa ne bi bilo loše u tu svrhu koristiti bežični termometar za pečenje kojim se upravlja putem bluetootha.

Bežični termometar koristi besplatnu aplikaciju za pametne telefone i tablete te putem jedinstvene mikroelektronike i tehnologije podaci o mjerenju temperature senzora od nehrđajućeg čelika prenose se bežično na pametni telefon.

 Bežićni termometar za pečenje 2.jpg Izvor: amazon

Vrlo jednostavno se podaci o pečenju mogu u bilo kojem trenutku pratiti na mobilnom telefonu, a kad hrana postigne unaprijed postavljenu temperaturnu vrijednost automatski se aktivira alarm dok napredni algoritam može procijeniti vrijeme pečenja i odmora hrane za planiranje obroka i upravljanje vremenom.

Dva temperaturna senzora mogu istovremeno pratiti unutarnju temperaturu hrane od 0 do 100°C i okolnu temperaturu do 275°C na udaljenosti do čak 10 metara dok ciklus mjerenja i prijenosa iznosi 4 sekunde.

Na ovakav način priprema hrane poput piletine, puretine, ribe, govedine, teletine, janjetine, divljači, svinjetine, patke i hamburgera bit će lakša nego prije, a termometar s bluetoothom pogodan je i za druge tehnike pripreme poput pečenja na roštilju, štednjaku ili pećnici za sušenje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI