KAKO ĆE OVO UOPĆE FUNKCIONIRATI: Slika na zidu reproducira glazbu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SVIRAJUĆA SLIKA

KAKO ĆE OVO UOPĆE FUNKCIONIRATI: Slika na zidu reproducira glazbu

Autor Smartlife
Autor Smartlife

Kompanije IKEA i Sonos pripremaju pravu zidnu umjetnost

Izvor: Soundwall

Popularna serija smart uređaja Symfonisk dobit će neočekivano pojačanje. Nakon pametnih zvučnik-lampi i pametnih zvučnik-polica za knjige (mogu se kontrolirati putem pametnog telefona) Ikea predstavlja multimedijsku umjetninu koja reproducira glazbu. Ukratko, ovo je slika koja svira.

Zvučnik lampa i zvučnik polica
Izvor: Youtube

Simbioza umjetničke slike i glazbe (zvučničkog sustava) nije nešto novo - već postoje slični proizvodi, a jedan od njih je Soundwall s cijenom od oko 900 dolara. Kako u ovom projektu sudjeluje Ikea, očekujemo da se cijena barem prepolovi jer će ovakvi proizvodi biti namijenjeni za nešto drugačiju ciljnu skupinu.

Još uvijek se ne zna kako će ovaj uređaj kodnog naziva Titan funkcionirati. Ikea i Sonos su Saveznoj komisiji za komunikacije (FCC)već podnijeli zahtjev za zaštitu patenta, a poznato je da će postojati wireless modul, što znači da će se koristiti bežična konekcija.

Slashgear navodi da će postojati i aplikacija za ovaj uređaj. Još uvijek se ne zna hoće li biti ugrađen mikrofon, a dosadašnji Symfonisk (tako se zove serija proizvoda nastala u suradnji te dvije kompanije) uređaji nemaju asistente kao što su Amazon Alexa ili Google Assistant, za razliku od mnogih Sonos zvučnika koji ih imaju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost