JOŠ JEDAN KORISTAN PAMETNI PROIZVOD: Bežična utičnica za daljinsko upravljanje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Pametne kuće

JOŠ JEDAN KORISTAN PAMETNI PROIZVOD: Bežična utičnica za daljinsko upravljanje

Autor Krunoslav Ćosić
Autor Krunoslav Ćosić

Na utičnicu možete spojiti kuhalo za kavu, kuhalo za vodu, lampu ili neki drugi kućanski uređaj

Izvor: Ikea

Dok gledate televiziju možete aktivirati kuhinjski uređaj iz udobnosti svoje fotelje. Na taj ćete način svojim uređajima u kući moći dodati prefiks pametni. Uređaji se spajaju na upravljačku utičnicu, a utičnicom se upravlja daljinskim upravljačem.

Utičnica Trådfri se spaja na mobilnu aplikaciju Ikea Home smart, a u aplikaciji se nudi uključivanje i isključivanje uređaja i s pomoću tajmera. Možete dodati do 10 lampi i drugih sličnih uređaja te ih sve upaliti ili ugasiti u isto vrijeme.

Izvor: Ikea

Potreban vam je uređaj za upravljanje iz TRÅDFRI serije (daljinski upravljač, bežična prigušnica ili bežični senzor pokreta) za spajanje izvora svjetlosti s pristupnikom i aplikacijom. Potrošnja energije u stanju čekanja (standby) je 0,3 W, a maksimalna izlazna snaga je 3840 W. Naravno, za dizajn je zadužena Ikea.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost