KUPUJETE VIŠENAMJENSKU UTIČNICU: Obavezno mora imati barem dva ovakva ulaza | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Pametne kuće

KUPUJETE VIŠENAMJENSKU UTIČNICU: Obavezno mora imati barem dva ovakva ulaza

Autor Krunoslav Ćosić
Autor Krunoslav Ćosić

Utičnica s više izlaza s nama je već desetljećima, ali u novije vrijeme bitno je imati i USB port

Izvor: Ikea

Unatrag nekoliko mjeseci nekoliko pametnih telefona u pakiranju nemaju strujni adapter nego samo USB kabel za punjenje (Apple iPhone 12 serija, Samsung Galaxy S21 serija). Ukoliko nemate strujni adapter od prethodnog modela telefona ili pak ne želite kupovati strujni adapter, rješenje su utičnice koje na sebi imaju USB priključak za punjenje.

Koppla utičnica iz trgovine Ikea ima četiri izlaza, čime ćete pokriti većinu potreba spajanja raznih uređaja (televizor, ruter, set top box), a uz njih se nalaze i dva USB porta na koje možete spojiti kabel pametnog telefona ili tableta.

Dostupna je u dvije boje – crnoj i bijeloj, kabel je zaštićen tekstilom te je ugodan u rukama. Na višenamjenskoj utičnici nalazi se i prekidač kojim isključujete sve spojene uređaje, što je zgodno kad odlazite na put te s jednim pokretom možete isključiti sve uređaje. Na taj se način štedi energija koja se inače troši u stanju mirovanja.

Najnovije

Mobilnost