OVO BEZ ODGODE MORATE KUPITI: Postaja za punjenje šest uređaja istovremeno | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OVO BEZ ODGODE MORATE KUPITI: Postaja za punjenje šest uređaja istovremeno

Rješenje za šesteročlanu obitelj (mama, tata, dvoje djece, baka i djed) dolazi u jednostavnom dizajnu

 Izvor: Elari

Praktičnost je, uz dizajn i cijenu, zasigurno na vrhu prioriteta prilikom kupnje elektronike. Znamo li da jedan punjač košta od 50 do 100 pa i više kuna, trebate li šest punjača vrlo se lako dolazi do troška od nekoliko stotina kuna.

Čak i ako ste u pakiranju dobili kompletan punjač, sigurno vam trebaju dodatni punjači. A ako ste kupili neke od novih modela (Apple, Samsung) onda u pakiranju niti nemate strujni adapter. Ali imate strujni kabel. Upravo to vam i treba za Elari PowerPort Mini USB postaju za punjenje koja dolazi s četiri i sa šest USB utora.

Ovo je rješenje idealno i za vaš ured pa možete nesebično posuditi struju i kolegama, a dobro će doći i kad idete na vikendicu jer štedi prostor u torbi. Jednostavno, spojite svoj USB kabel na jedan od četiri odnosno šest USB portova na ovoj stanici za punjenje.

Putem Elari stanice možete istovremeno puniti četiri pametna telefona i dva tableta, kompatibilan je sa svim uređajima koji koriste USB, s iPhone, iPod i iPad te mnogim Android uređajima. Izlazna snaga iz punjača je 0,5 do 2,1 A, a ukupna masa je 210 grama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost