NAPRAVITE SVOJU MASKU ZA LICE Ovaj uređaj od voća i povrća može napraviti 199 različitih | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAPRAVITE SVOJU MASKU ZA LICE Ovaj uređaj od voća i povrća može napraviti 199 različitih

U vrijeme korone u većem broju zemalja trgovine ne rade pa mnogi muku muče kako sačuvati svoju ljepotu

 Izvor: Aliexpress

Maska za lice mnogima je omiljeni tretman za lice jer sadrži koncentrirane sastojke uz koje možete djelovati na svoju kožu čak i ciljano, ukoliko želite riješiti neki problem ((bore, akne pigmentacija) ili pak samo želite svojem licu podariti svježinu.

Znamo da se većina maski stavlja na suhu kožu odnosno na lice, a najčešće se tretman primjenjuje 15 do 20 minuta, dva do tri puta tjedno. Većina žena (i muškaraca) maske kupuje u trgovinama. Zašto ne biste sami napravili svoju masku za lice? Ovo je zaista jednostavan DIY (do it yourself) „Face Mask Maker“.

 Izvor: Aliexpress

Sami odaberete koje vrste voća i povrća želite koristiti odnosno potražite savjete od stručnjaka, kupite voće i povrće, sve to narežete po recepturi i stavite u uređaj koji će napraviti smjesu. Uz uređaj dobit ćete i posudu u koju ćete sve istresti, a na maski ćete imati rupice za oči, nos i usta.

U posudu uređaje istresite 60 ml vode i 20 ml voćnog soka, dodajte kolagen i pritisnite gumb na samom uređaju spojenom na električnu struju. Nakon što proces miješanja završi, na podlozi ispod same „Mask Machine“ dobit ćete tekućinu te sve poravnajte, kako biste dobili homogenu smjesu.

 Izvor: Aliexpress

I maska je upravo završena, a na njoj će se nalaziti spomenute rupice za dijelove lica. Naravno, boja same maske ovisi o sirovinama koje ste prethodni unijeli u sam uređaj. Narežete li više krastavaca, dobit ćete zelenu masku, dodate li više naranči dobit ćete žutu boju itd.

Zatim u uređaj natočite vodu te ga s četkicom očistite kako bi bio spreman za novu masku za lice. Spomenimo i nekoliko tehnikalija: uređaj se spaja na 22o volti, snaga mu je 90 W, a u pakiranju ćete dobiti nož, četkicu za kosu te posudicu od 100 ml. Cijena ovakvog uređaja je od 100 do 250 kuna, ovisno od kud naručujete uređaj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost