Sve što trebate imati u svom pametnom domu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Sve što trebate imati u svom pametnom domu

Autor Smartlife

Pametan način života je nešto što trebamo kako bismo uspješno izvršavali sve obveze i imali dovoljno vremena za druženje s obitelji i prijateljima

  Izvor: Samsung

Što kada bismo vam rekli da svoje kućanstvo možete učiniti pametnijim uz pomoć samo jedne aplikacije? I da tom aplikacijom možete povezati više uređaja i tako optimizirati vrijeme koje obično trošite na obavljanje kućanskih poslova, kao što je pranje rublja ili promjene temperature hladnjaka? Uz Samsung, aplikaciju SmartThings te inovativne kućanske uređaje je i to konačno moguće. SmartThings je, osim s kućanskim aparatima, kompatibilan i s mobilnim uređajima, televizorima i senzorima te pruža jedinstven doživljaj.

  Izvor: Samsung

Svi oduvijek želimo veliki hladnjak u koji nam stanu sve namirnice koje kupimo za idućih sedam ili deset dana. Često nam se zapravo dogodi da smo ograničeni prostorom i da nemamo dovoljno mjesta za pohranu svega što smo nakupovali za sebe i obitelj. No, Samsung je na tržište plasirao RB7300T seriju hladnjaka s dizajnom dubine od 600 mm te kapaciteta pohrane čak 385 litara.

Tajna ovih hladnjaka je u učinkovitoj SpaceMax tehnologiji izolacije, koja stijenke hladnjaka čini tanjima, stvarajući dodatan prostor za pohranu koji je u kućanstvu neophodan. Prednost je i Optimal Fresh + odjeljak koji se može koristiti kao jedna ladica ili podijeliti u dvije zone s različitim temperaturama.

Za većinu ljudi jedna od najboljih opcija je No Frost tehnologija, koja pojačava cirkulaciju zraka, održava temperaturu te sprječava nakupljanje leda pa više ne moramo gubiti vrijeme na odmrzavanje hrane niti na uklanjanje viška vode.

  Izvor: Samsung

Inovativna WW8500T perilica rublja koristi dubinsko i higijensko čišćenje parom koje uklanja 99,9% bakterija i alergena sa odjeće. Zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji, prašak za rublje se pretvara u mjehuriće, brzo ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu. Pritom štedi energiju, čuva boje i teksturu tkanine. Ako i zaboravimo ubaciti na pranje svoj omiljeni komad odjeće, rješenje za to je AddWash™ tehnologija uz koju možemo ubaciti odjeću i tijekom pranja.

Upravljajte svojim kućnim postavkama s kauča ili, primjerice, iz automobila. SmartThings aplikacija je zapravo vrlo moćan daljinski upravljač. Možete ju koristiti bilo kada i bilo gdje. S ovom aplikacijom možete poboljšati životni stil, provjeriti sinkroniziranost i rad određenih kućanskih uređaja te još mnogo toga jer SmartThings čini naša svakodnevna iskustva intuitivnijima, prikladnijima i ugodnijima.