ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Za one koji gledaju filmove dok se kupaju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Za one koji gledaju filmove dok se kupaju

Ako ste ljubitelj dugih ležanja u kadi punoj vodi, sutra je vaš dan

 Izvor: Peter Muller / Cultura RF / Profimedia

Tuširanje u prosjeku traje 8 minuta, a kupanje daleko duže. Tijekom kupanja mogli biste pogledati epizodu svoje omiljene serije, čime ćete ne samo obaviti dvije stvari istovremeno nego i uživati u dvije radnje.

14. lipnja je Međunarodni dan kupki odnosno kupanja. Odnosno uživanja, smatraju oni koji si znaju priuštiti to praktički besplatno zadovoljstvo koje može trajati poprilično dugo. A za dugo kupanje i gledanje multimedije potrebna vam je i dodatna oprema.

Što vam je sve potrebno objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite aktualnu temu Euro 2020. Ako mislite da su Europljani najveći obožavatelji europskog nogometa, varate se. Jedna druga nacija jednostavno obožava europski nogomet, a naročito kad je u pitanju turnir kakav je Euro 2020.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost