IMATE PROBLEMA SA SPAVANJEM? Evo rješenja iz Googlea | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SREĆOM, NEMA KAMERU

IMATE PROBLEMA SA SPAVANJEM? Evo rješenja iz Googlea

Autor Smartlife
Autor Smartlife

Novi Google Nest Hub ima super moći - Google je u ovaj uređaj integrirao Soli radar senzore koji će pratiti san korisnika

Izvor: Google

Google Nest Hub izgleda poput prethodnika koji je predstavljen prije tri godine, točnije 2018. godine, Novi model donosi nekoliko sitnih kozmetičkih promjena.

Uz Soli radar senzore skupljat će se zvukovi kao što su disanje, hrkanje i kašljanje kako bi se napravio izvještaj o spavanju. Ti detaljni podaci prenose se na Google Fit aplikaciju kako bi se dobila jasnija slika o zdravlju korisnika. Google s ovim uređajem pravi bazu za buduće proizvode koji će prikupljati podatke o snu i fitnesu.

Menadžer proizvoda kompanije Google izjavio je da se kompanija za ovaj uređaj odlučila iz razloga što pametni satovi i ostali fitnes uređaji ne funkcioniraju za mnoge ljude, a takvi uređaji zahtijevaju i često punjenje.

Izvor: Google

Jedna od tri odrasle osobe prijavljuje da ne spava dovoljno dok 50% ima problem dok zaspe. Velik broj ljudi ima ovakvih problema, a kako bi riješili taj problem Google se oslanja na mini radar (Soli) koji je prvobitno napravljen da prati pokrete prstiju koji kontroliraju mobilni uređaj, ali se kasnije ispostavilo da može nadgledati cijelo tijelo.

Soli može mjeriti pokrete na mikro i na makro udaljenosti, a jednom kada ga stavite na stolić do kreveta on će se fokusirati na osobu koja je do njega. Istovremeno, ignorirat će partnera koji spava u istom krevetu.

Izvor: Google

Ono što može mnoge zabrinuti je privatnost korisnika, a Google ističe da će se Soli podaci, kao i audio monitoring sna čuvati na uređaju dok će se "kombinirani podaci o događajima spavanja" slati na njihove servere. U ponudi je i alat koji dozvoljava pauziranje ili brisanje svih podataka od prethodne noći. Novi Nest Hub nema kamere.

Uz Nest Hub funkcionalni su servisi: YouTube Music, Spotify, Apple Music, Pandora, SiriusXM, YouTubeTV, Netflix, Disney+, Hulu, Sling TV. Još uvijek se ne zna hoće li se ponuditi mjesečna pretplata za korištenje Google Nest Huba, a cijena samog uređaja je 100 američkih dolara.

Novi Google Nest Hub ima super moći
Izvor: Youtube

Najnovije

Mobilnost