POVEĆAJTE USNE Jednostavnom metodom do super rezultata | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POVEĆAJTE USNE Jednostavnom metodom do super rezultata

Današnji pojam lijepog lica s naglašenim usnama sve je češća pojava među pripadnicama ljepšeg spola

 Izvor: Aliexpress

Veliki modni trend posljednjih godina koji su nametnule svjetski poznate osobe odnosi se na povećanje volumena usnica. Postoje kirurški zahvati koji nisu jeftini dok se prirodnim načinom pomoću četkanja ili upotrebom određenih začina ne dobivaju baš zadovoljavajući rezultati.

 Izvor: Aliexpress

Nekada se cijenio pravilni oblik usana tankih usnica, a tadašnja moda nenaglašavanja obavijala ih je relativno neutralnim tonovima ruža. Danas je to nezamislivo. Velike usne su postale svojevrsni hit, odraz zdravlja i ljepote.

Osim što usne imaju prirodnu veličinu, njihov se volumen s godinama prirodno smanjuje zbog gubitka kolagena. Zbog toga postoji čitava industrija popunjavanja usana, a ako želite punije usne na jednostavan i ne tako skupi način probajte s električnim uređajem za povećavanje usana po cijeni od oko 27 američkih dolara.

 Izvor: Aliexpress

Jednostavnom metodom fizičkog pokreta pomoću vakuuma usne se usisavaju, to potiče širenje kapilara u njima i dovodi do povećanja njihovog volumena. Prilikom korištenja pripadnice ljepšeg spola mogu birati između tri nivoa snage.

Uređaj je jednostavnog dizajna dok je nastavak koji dotiče usne ergonomskog oblika i izrađen od silikona - sigurnog, ekološki prihvatljivog i pogodnog za ljudsku kožu. Pametnom upotrebom ove spravice riješite se tankih usana, smanjite bore koje imate oko usana, povećajte male i ublažite spuštene usne. Sve je to moguće na prirodan i jednostavan način.

Potpuno personalizirano, uz dva nastavka može se postići dva efekta - jabuka ili puni oblik, samo uređaj treba pritiskom na gumb uključiti i odabrati jačinu djelovanja te ga prisloniti na usta.

Preporuka je koristiti ga 3 do 5 puta dnevno po 5 minuta, a nakon 4 do 6 tjedana usne će biti punije zbog djelovanja i poticanja proizvodnje kolagena.

Aparat se puni putem USB-a, jednom napunjena ugrađena baterija može raditi oko 50 minuta neprekidno. Komplet se sastoji od glavnog uređaja, USB kabela i upute za upotrebu pa ukoliko želite veće, ljepše i punije usne, učinite to na ovaj način.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost