RADIOFREKVENCIJA Potaknite regeneraciju kolagenskih vlakana | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RADIOFREKVENCIJA Potaknite regeneraciju kolagenskih vlakana

Ukoliko vaša koža više nije čvrsta i zategnuta, a ne želite kirurški zahvat, pokušajte s ovom metodom

 Izvor: amazon

Za sve pripadnice ljepšeg spola koje ne žele kirurški zahvat u svrhu pomlađivanja lica, idealan bi zbog svoje učinkovitosti bio tretman radiofrekvencijom.

Radiofrekvencija se već 70-tak godina primjenjuje u oralnoj, oftalmičkoj, plastičnoj i ginekološkoj medicini. Njezina primjena u praksi kozmetologije i dermatologije postaje sve popularnija upravo zbog brzog i bezbolnog pomlađivanja kože.

 Izvor: amazon

Pružajući vidljive rezultate glatke, elastične i mlađe kože već od prvog tretmana kao i mogućnost primjene na svakom tipu kože, radiofrekvencija postaje sve popularnija.

Pomoću uređaja s kojim se površina kože zagrijava na oko 40°C, tretman radiofrekvencijom djeluje tako da se naš mozak zavarava i navodi na pomisao da je došlo do ozljede pa je organizam potaknut na samoiscjeljenje.

Na taj se način povećava proizvodnja kolagena i zatežu elastična vlakna u koži pa ona postaje zategnuta, čvršća i podignuta. Opisana toplina potiče i smanjenje masnih stanica kao i sužavanje pora.

 Izvor: amazon

Ukoliko želite brzo i bezbolno pomlađivanje kože lica nabavite radiofrekvencijski uređaj DJM 4.0 s cijenom od oko 317 eura s time da bi se proizvod trebao isporučiti preko Slovenije. Ovaj uređaj je dizajniran i proizveden u Njemačkoj temeljem razvoja i analize više milijuna podataka o koži.

Dugotrajnim korištenjem DJM 4.0 radiofrekvencijskog crvenog svjetla može se povećati cirkulacija krvi u potkožnom tkivu, povećati opskrba kisikom i potaknuti rekonstrukcija i regeneracija kolagenskih vlakana te se na taj način poboljšava vitalnost kože.

Ovom tehnologijom djelovanja na stanične membrane hranjive tvari i vlaga dopremaju se izravno u stanice, a kako im se popravlja metabolizam, koža postaje svjetlija i punija kao rezultat hidratacije.

Jedinstveni dizajn sonde sa spektrom djelovanja od 15 stupnjeva savršeno se prilagođava licu, tretman je jednostavan i može se koristiti i bez gledanja u ogledalo. Uređaj ima kvalitetnu litijsku bateriju i bežični punjač.

Za lijepu, glatku i mekanu kožu koristite radiofrekvencijski uređaj svaki dan po 10-ak minuta i na taj način smanjite upale, akne, suzite pore i poboljšajte tonus kože, a to će rezultirati čvrstom i zategnutom kožom i pomlađenim izgledom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost