DUGE I LIJEPO OBLIKOVANE Bez odlaska u kozmetički salon | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DUGE I LIJEPO OBLIKOVANE Bez odlaska u kozmetički salon

San svake dame su velike oči osjenčane sjenilom, uokvirene kvalitetnom maskarom i dugim trepavicama

električni uvijač za trepavice 1 Izvor: amazon

Pripadnice ljepšeg spola s pravom posebnu pažnju poklanjaju očima, osobito trepavicama. Nakon ljetne preplanulosti dobra maskara na dugim trepavicama je gotovo sve što vam treba dok s prvim hladnijim danima kada počinjete koristiti sjenilo, oko nije potpuno bez dugih, naglašenih trepavica.

Brojne dame odlučile su produljiti trepavice ljepljenjem umjetnih trepavica ili njihovih umetaka, ali i taj postupak ima nedostatke koji utječu na prirodne trepavice i osjetljivu kožu oka.

 Izvor: amazon

Ukoliko su vam trepavice duge i svijetle možete ih u salonima ljepote obojati iako i tu postoje rizici vezani uz osjetljivost okolnog područja.

Uz sve te tretmane trepavice se stanjuju i postaju lomljive pa je pametan prijedlog postići duge i lijepo oblikovane trepavice pomoću električnog uvijača za trepavice čija je cijena oko 20 eura s tim da bi proizvod trebalo naručiti preko Slovenije.

Praktično i za samo nekoliko trenutaka naglasite trepavice maskarom pa ih podignite i uvijte trepavice i vaše će oči dobiti novi dašak glamura.

 Izvor: amazon

Električni uvijač djeluje pomoću topline koja se zagrijava samo 10 sekundi i na tri razine koje su pogodne i sigurne za osjetljivi posao oko oka.

Na zaslonu uvijača se prikazuje proces promjene temperature (od plave, preko žute, do crvene), a grijane trepavice toplinom na 40 do 60°C u periodu od 10 minuta zadržat će oblik tijekom cijelog dana.

Sigurnosni konkavno-konveksni dizajn glave s dlačicama između kojih prolaze trepavice sprečavaju dodir topline s okolnim, osjetljivim područjem.

Postupak je jednostavan - nakon nanošenja maskare posebnom četkicom razdvojite trepavice i zagrijte uvijač za trepavice te postignite maksimalni rezultat u kratko vrijeme.

U uređaj je ugrađena baterija koja se može puniti putem USB-a, a zbog praktičnih dimenzija i oko 16 cm dužine moguće ga je nositi u svakoj torbici.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost