POJAS S CRVENIM SVJETLOM Za tanji struk i lijepu kožu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POJAS S CRVENIM SVJETLOM Za tanji struk i lijepu kožu

Većina pripadnica ljepšeg spola želi sačuvati liniju koju su stekle ljetnim aktivnostima, sada je to moguće

Terapijski pojas s crvenim svjetlom 1 Izvor: Aliexpress

Godišnji odmori su pri kraju pa sve češće razmišljamo o povratku na posao i drugim obavezama, a gotovo svaka dama nakon ljeta želi produžiti period ljetnih toplih dana, sunčanja i uživanja na suncu i toplini.

Terapija svjetlom poznata je i iz starih kultura koje su poštovale sunce i smatrale ga dobrim za zdravlje. Sada možete produžiti učinak sunca, očuvati svoju ljetnu liniju i uživati u toplini uz terapijski pojas s crvenim svjetlom po cijeni od oko 175 američkih dolara.

 Izvor: Aliexpress

Lagana terapija mršavljenja putem pojasa s crvenim svjetlom ima fizioterapijski učinak. Tim se postupkom povećava toplinska energija tijela i aktiviraju stanice pa se tako potiče metabolizam masnog tkiva i počinje sagorijevanje i raspadanje viška masnoće što ima za posljedicu gubitak na težini.

Crvena LED svjetla s unutarnje strane pojasa djeluju na vanjski sloj kože tako da ga epiderma upije i stimulira proizvodnju kolagena. Ovim procesom koža postaje ljepša, punija i glatka.

 Izvor: Aliexpress

Osim oko struka, pojas se može omotati oko drugih dijelova na tijelu pa se ovim postupkom može poboljšati cirkulacija, smanjiti bol u križima, koljenima i laktovima, a djeluje i na ubrzavanje oporavka tkiva uzrokovanog upalom i sportskim ozljedama.

Pojas sa crvenim svjetlom djeluje sigurno, bezbolno i bez negativnih nuspojava. Može se nositi i tijekom vježbanja kako bi se pojačao učinak sagorijevanja kalorija.

Preporuka je koristiti pojas svaki dan 20 minuta, a nikako više od 40 minuta odjednom te nakon terapije treba ohladiti tijelo i popiti vodu.

Kvalitetni i fleksibilni materijal izrade omogućava djelovanje u različitim situacijama, dug je 126 cm i širok 17,5 cm. Djelovanje 105 LED dioda s unutarnje strane kontrolira se putem daljinskog upravljača na kojem se podešava vrijeme terapije, svjetlina i način rada.

Pojas je izrađen u crnoj boji, razlika je u rubovima koji mogu biti ružičasti, plavi, narančasti ili crni, a garancija od godinu dana još je jedan pametan poticaj za naručivanje ovog terapijskog pojasa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost