NAKON LJETA Pripremite kožu za jesenske hladnije dane | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAKON LJETA Pripremite kožu za jesenske hladnije dane

Autor Dijana Kaćanski

Iako su dnevne temperature još uvijek iznad 20°C s prvim danima rujna treba se pripremiti za novo razdoblje

 Anlan ultrazvučni piling za lice 1 Izvor: amazon

Ljeto je već pri kraju, temperature nisu više tako visoke pa je ovo prijelazno razdoblje idealno za potpunu njegu kože lica.

Prvi korak u njezi kože svakako je čišćenje lica. Osim svakodnevnog potrebno je obaviti i dubinsko čišćenje pora, različitih nečistoća i ostataka nečistoća iz pora i folikula.

 Anlan ultrazvučni piling za lice 2 Izvor: amazon

Čišćenje kože nije novijeg datuma, budući se razvijalo skoro paralelno s upotrebom kozmetike koja je prema arheološkim dokazima postojala čak i u starim civilizacijama Egipćana i Feničana.

S vremenom su se razvijale tehnike čišćenja i njege lica pa danas poznajemo brojne uređaje i načine za postizanje savršeno čiste kože, poput Anlan ultrazvučnog pilinga za lice po cijeni od oko 40 eura.

 Anlan ultrazvučni piling za lice 3 Izvor: amazon

Ultrazvučni piling radi na principu emitiranja ultrazvučnih valova niskog i visokog intenziteta te se pametno dubinsko čišćenje i piling postiže pomicanjem špatule uređaja po mokroj koži lica. Na taj način ultrazvučne vibracije ispiru nečistoće koje se nalaze duboko u porama kože što nije moguće postići uobičajenim postupkom čišćenja.

Ultrazvučni tretman pomaže i u rješavanju drugih problema poput sitnih i dubljih bora, umorne i osjetljive kože, akne i začepljene pore pa je nakon tretmana koža čista, glatka, mekša i ljepša.

Neinvazivni tretman ultrazvučnih valova pomaže i kod uklanjanja mrtvih stanica kože pa se tako poboljšava i mikrocirkulacija, pospješuje stvaranje kolagena i elastina kao i omogućava uspješnije prodiranje hranjivih tvari iz esencija i krema u kožu.

Ultrazvučni uređaj dimenzija 18 x 6 x 2 cm lagan je i radi na principu baterije koja se puni pomoću USB-a pa je jednostavan za nošenje u torbi i na putu.

Uz redovitu upotrebu postižu se višestruki rezultati, od savršeno čistog lica, smanjene količine bakterija u porama kože, sužavanja pora i vidljivo smanjeni broj bora do poboljšane elastičnosti kože što rezultira glatkim licem i mladenačkim sjajem kože.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI