RETRO PREDMET: Sjećate li se ovakvih televizora? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RETRO PREDMET: Sjećate li se ovakvih televizora?

Autor Igor Martić

Nekada su televizori imali manji ekran i drugačije tipke

 Retro mini portable televizor (12).jpg Izvor: Aliexpress

Televizori su kroz vrijeme evoluirali, ali im je funkcija ostala ista - gledanje programa koji se od nekud emitira. I dok danas biramo što ćemo gledati, nekad se gledalo ono što je stizalo putem zraka odnosno tv signala.

 Retro mini portable televizor (11).jpg Izvor: Aliexpress

Programi su se mijenjali nakon što bi gledatelj ustao i direktno na televizoru to napravio, kao i promjena glasnoće zvuka i na kraju isključivanje televizora. I moglo se pohraniti samo nekoliko programa, makar ih nekad niti nije bilo baš puno više.

Televizori su bili mali, a ekran im je bio još manji. Uz duboku katodnu cijev koja je zauzimala veliki prostor. Ako se dobro sjećate, ekrani nisu bili izduženi kao na novim televizorima nego su bili više pravokutni.

 Retro mini portable televizor (13).jpg Izvor: Aliexpress

Ako se želite podsjetiti na ta vremena nabavite retro mini portable televizor, a birati se može između više različitih boja. Dimenzije su male: 5,7 x 2,4 x 3,4 cm.
Televizor je samo imitacija te nema funkcionalnost gledanja programa. Čak i kad bi bio funkcionalan, više se ne emitira analogni signal kako biste u 19:15 pogledali crtani film. Ne zaboravite staviti bakin tabletić.

 Retro mini portable televizor (6).jpg Izvor: Aliexpress

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI