Uz ovu pametnu traku bolje ćete spavati | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Uz ovu pametnu traku bolje ćete spavati

Autor Davor Dakić

Traka u sebi ima ugrađen Bluetooth i spaja se na razne uređaje

 Bluetooth Sleeping Headphones (5).jpg Izvor: Aliexpress

Sportska traka za glavu su ustvari Bluetooth slušalice koje se koriste za ugodnije spavanje. Radi se o tankoj i mekanoj, elastičnoj traci koja se stavlja preko očiju, a može se koristiti čak i ako spavate na boku.

 Bluetooth Sleeping Headphones (7).jpg Izvor: Aliexpress

Traka se spaja na bilo koji izvor zvuka udaljen do 10 metara koji emitira odnosno omogućuje spajanje preko Bluetootha 5.0 – laptop, pametni telefon Android ili Appleov iOS, glazbeni player, tablet. Možete birati između crne i sive boje, a traka se bez problema može oprati tako da je i vodootporna. Može se koristiti i kao traka preko čela tako da omogućuje slušanje glazbe i u pokretu, dok radite ili se bavite sportom, a ne samo pri spavanju.

 Bluetooth Sleeping Headphones (8).jpg Izvor: Aliexpress

Nakon dva sata punjenja Bluetooth Sleeping Headphones se mogu slušati čak deset sati, što je tijekom cijele noći ili tijekom jedne radne smjene te odlaska i dolaska na posao. Na sebi ima ugrađen i mikrofon kako bi se istovremeno mogli obavljati i telefonski pozivi. Masa trakice je 80 grama, dimenzije su 27 x 10 centimetara, a proizvođač jamči i kvalitetan zvuk koji će vas uspavati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI