POMAŽU VIDEO IGRAČIMA: LED štapići za jelo | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POMAŽU VIDEO IGRAČIMA: LED štapići za jelo

Autor Ivan Vukić

Gameri će uz osvijetljene štapiće lakše pojesti svoj obrok u pauzi igre

 LED štapići za jelo (1).jpg Izvor: Shanghai Donya / Ferrari / Profimedia

Ovo je za hardcore igrače kojima je svaka sekunda bitna, ali i komoditet koji žele dok satima igraju svoju omiljenu video igru. Mnogima od njih je pauza za jelo veliki problem, predstavlja im gubitak vremena. Svoj obrok žele pojesti dok su za računalom ili gaming konzolom.

Istovremeno, ovi LED štapići za jelo osvjetljavaju prostor oko njih, ako igraju u mraku ili zamračenoj sobi. Uz štapiće koji svijetle bit će im lakše pokupiti grickalice u mraku. Gaming LED štapići dizajnirani su za skupljanje čipsa i drugih zalogaja koji bi inače mogli ostaviti tipkovnicu i kontroler za igre prekrivene masnim tragovima prstiju i s neželjenim mrvicama.

 LED štapići za jelo (3).jpg Izvor: Shanghai Donya / Ferrari / Profimedia

Trgovac s jedinstvenim digitalnim gadgetima Shanghai Donya kreirao je svjetleće dodatke koji koštaju oko 4 eura. Proizvođači kažu da je elegantan dizajn također namijenjen nadopuni doživljaja igranja. Korisnici pritišću jedan gumb kako bi osvijetlili dodatke, a mogu birati između devet različitih boja svjetla kako bi najbolje odgovarale trenutnim vizualnim prikazima na zaslonu ili raspoloženju.

Mogu birati između boja (crvena, plava, žuta, zelena, bijela, ljubičasta, narančasta, ružičasta i menta), oba štapića imaju vlastite postavke boja te omogućuju više kombinacija boja.

Kako bi upotrijebili glavnu značajku štapića korisnici trebaju jednostavno pritisnuti gumb na ručki kako bi štapići zasjali u mraku pomoću LED tehnologije ili diode koja emitira svjetlo.

 LED štapići za jelo (6).jpg Izvor: dospara.co.jp

 LED štapići za jelo (4).jpg Izvor: Shanghai Donya / Ferrari / Profimedia

Tvrtka predlaže postavljanje pojedinačnih boja za svaki štapić kako bi se napravile različite kombinacije. Štapići promjera 10 mm su izrađeni od prozirne smole i dugački su oko 26 cm. U hvatištu štapića smještena je elektronika.

Kada dođe vrijeme za čišćenje, ručka štapića se može odvojiti. Glasnogovornik kaže da su štapići za jelo u potpunosti u skladu s japanskim standardima o sigurnosti hrane te nisu namijenjeni za upotrebu uz masna jela kao što je pržena hrana jer toplina i ulje mogu smanjiti kvalitetu samih štapića.

Gameri od sada više neće imati masne ruke ukoliko nakon završetka ručka za igraćim stolom ne žele ustajati i odlaziti oprati ruke. Igraći kontroleri neće biti zamašćeni, a istovremeno će dobiti i cool dodatak na svojem stolu.

 LED štapići za jelo (2).jpg Izvor: Shanghai Donya / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI