PODIGNITE KONTURE LICA I LINIJU VRATA Pomoću V masažera | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PODIGNITE KONTURE LICA I LINIJU VRATA Pomoću V masažera

Promjena godišnjeg doba donosi nove odluke o unaprijeđenju ljepote lica, možemo vam pomoći

djevojka lice Izvor: Marin Conic / Panthermedia / Profimedia

Ljepota naravno dolazi iznutra pa svaka lijepa dama koja zrači ima svoje tajne o vođenju zdravog života dok vanjskom izgledu posvećuje posebnu pažnju.

Osnove lijepog lica već je svaka pripadnica ljepšeg spola usvojila, od redovitog i pravilnog čišćenja lica od dekorativne kozmetike i svih nakupina, preko dobre hidratacije kroz odgovarajuću preparativnu kozmetiku pa sve do savjeta o važnosti ispijanja dovoljno tekućine tijekom dana i na kraju važnosti kvalitetnog spavanja i izbjegavanja stresa.

 Izvor: Aliexpress

Uvijek može bolje pa su danas jako bitni i dodatni tretmani koje činimo kako bi lice ponovno zasjalo, izgledalo zdravo i bilo još ljepše.

Ukoliko možete i želite odlaziti na dodatne tretmane kod kozmetičara to je u redu, mada bi pametnije, jednostavnije i cjenovno učinkovitije bilo nabaviti dobar masažer za podizanje lica s cijenom oko 60 američkih dolara.

Na taj način možete svakodnevno poraditi na svom licu, stimulacijom kroz mikro struju učiniti kožu napetijom te isto tako unaprijediti podizanje lica i stvaranje V oblika.

 Izvor: Aliexpress

Ovim uređajem se osim na elastičnost kože i preoblikovanje lica elektrostimulacijom mišića djeluje i na efektu ljepote lica te ljepšim konturama vrata.

Masažer V oblika jednostavan je za korištenje, nakon uključivanja treba ga prisloniti uz lice i pokretima gore-dolje kao i pomicanjem s prednjeg dijela prema stražnjem dijelu lica tretirati svaki dan.

Pomoću elektrostimulacije i radiofrekvencije postiže se lifting koji donosi manje bora i veću elastičnost kože.

Uz masažer, ovaj komplet sadrži i USB punjač kao i priručnik, a uz pozitivne rezultate na koži lica i vrata, uređaj možete koristiti i za masiranje ruku, nogu i prstiju.

Sigurni materijali od kojih je napravljen kao i njegove dimenzije doprinijet će zadovoljstvu korisnica koje će uživati u još ljepšem odrazu u ogledalu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost