BUDITE LJEPŠE POMOĆU ULTRAZVUKA Bez odlaska kozmetičarki | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BUDITE LJEPŠE POMOĆU ULTRAZVUKA Bez odlaska kozmetičarki

Temperature se polako spuštaju i najavljuju sezonu grijanja koja isušuje kožu lica, imamo odličan prijedlog

Ultrazvučni uređaj 1 Izvor: amazon

Vrijeme dosadnih kiša znak je neminovnog odlaska ugodno toplih temperatura pa kako s hladnijim danima počinje sezona grijanja to neminovno vodi ka isušivanju kože, a najizloženija je upravo koža lica.

Stoga je pametno razmišljati o mogućnostima pravovremenog djelovanja na kožu, bilo odgovarajućom preparativnom kozmetikom ili djelovanjem posebnih uređaja koji će omogućiti koži da zadrži potrebnu vlagu te u konačnici bude blistava i izgleda lijepo.

Ultrazvučni uređaj 2 Izvor: amazon

Ukoliko se odlučite svom licu posvetiti posebnu pažnju, pa uz neophodnu vlagu podariti koži i puno više, razmislite o nabavci ultrazvučnog kozmetičkog uređaja s cijenom oko 46 eura jer će tako vaše koža dobiti kompletnu njegu.

Višenamjenski uređaj djeluje kroz 5 načina njege – njega vrućine i hlađenja, primjenom ultrazvuka, ionskom tehnologijom, elektrostimulacijom i fotonskom terapijom.

Kod primjene ultrazvuka dopire se do dubokog sloja kože te se stimuliraju i zagrijavaju duboke potkožne stanice, na taj način poboljšava se metabolizam kože i ona postaje zdravija.

Ultrazvučni uređaj 3 Izvor: amazon

Ionske tehnologije služe kako bi se bolje iskoristio vitamin C i sastojci za ljepotu uz provođenje slabe struje koja vibracijama djeluje na čišćenje pora, izbjeljivanje tamnih mrlja na koži i konačno na zaustavljanje starenja kože.

Niskofrekventna elektrostimulacija stimulira mišiće lica pa oni postaju čvršći i napeti, a koža dobiva na elastičnosti i boljoj strukturi.

Prilikom djelovanja vruće njege od 36 do 42°C otvaraju se pore na licu i jednostavno ih je očistiti od nečistoća i tamnih začepljenja dok se ujedno poboljšava cirkulacija krvi te je na taj način olakšano upijanje sastojaka za ljepotu. Njega koja hladi od 6 do 15°C sužava pore i na taj način zadržava sastojke za ljepotu pa je koža postepeno vlažnija i sjaji.

Uređaj posjeduje i fotonsku terapiju s plavim svjetlom koji djeluje antibakterijski i reducira bore dok crveno svjetlo djeluje na kolagen koji se učinkovito aktivira, na relaksiranje mišića i bolju apsorpciju proizvoda za njegu kože.

Uređaj s LCD ekranom jednostavan je za upotrebu i ergonomskih je linija, ima odvojivo postolje i puni se putem kabela s USB punjačem, a zbog svojih dimenzija lako je prenosiv pa će svaka pripadnica ljepšeg spola kroz njegu lica ovim aparatom postići njegovan, blistav i lijep izgled.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost