DUBINSKO ČIŠĆENJE ZVUČNIM VIBRACIJAMA U udobnosti svog doma | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DUBINSKO ČIŠĆENJE ZVUČNIM VIBRACIJAMA U udobnosti svog doma

Osnova svake dobre njege lica je potpuno čišćenje od ostataka kozmetike i nečistoća, imamo dobru ideju

djevojka lice Izvor: Sergejs Rahunoks / Alamy / Alamy / Profimedia

Nikad dosta savjeta o osnovama održavanja lica lijepim i zdravim koje se očituje u kvalitetnom svakodnevnom čišćenju jer je ono temelj na koji se nadovezuju sve druge rutine – od nanošenja preparativne do dekorativne kozmetike.

Gotovo svaka pripadnica ljepšeg spola zna kako je svakodnevno čišćenje lica bitno, pitanje je samo da li je baš svaka rutina čišćenja uspješna ili se i nakon čišćenja na licu mogu promaći ostaci dekorativnih kozmetičkih proizvoda kao i nečistoće drugog porijekla.

Uređaj za čišćenje lica 1 Izvor: Aliexpress

Potpuno čišćenje lica moguće je napraviti i u kozmetičkim salonima, ali to iziskuje naručivanje, vrijeme odlaska u salon i naravno sredstva koja nisu baš mala ukoliko se čišćenje obavlja redovno.

Stoga bi bilo dobro promisliti prilikom odluke o temeljitom čišćenju, a pametno bi bilo nabaviti uređaj za čišćenje lica s cijenom oko 35 američkih dolara.

Uređaj za čišćenje lica 2 Izvor: Aliexpress

Ovaj uređaj osim što dubinski čisti lice zvučnim vibracijama opremljen je fleksibilnom četkom koja služi uklanjanju šminke i glavom kvalitetne silikonske četke s funkcijom pilinga za dubinsko čišćenje, a koje se prema potrebi zamjenjuju.

Uređaj posjeduje tri nivoa intenziteta, prvi nivo nježno čisti lice, drugi osim čišćenja vrši i funkciju masaže dok treći stupanj dubinski čisti kožu kao i akne od svih nečistoća.

Uređaj za čišćenje lica 3 Izvor: Aliexpress

Preporuka je da se čišćenje obavlja po 20 sekundi na svakom području pa postojeći mjerač vremena svakih 20 sekundi usporava rad kako bi vas obavijestio da promijenite područje čišćenja, a nakon jedne minute se gasi kako bi vas onemogućio u pretjeranom čišćenju koje bi moglo dovesti do negativnih efekata.

Čistač lica dizajniran je inspiracijom linijama jaja, kompaktan je i ugodan za držanje u ruci, a kako je potpuno otporan na vlagu lako je i jednostavno s njim rukovati.

Prije upotrebe na lice je potrebno nanijeti sredstvo za čišćenje, a zatim s električnim čistačem prvih dvadeset sekundi čistiti čelo, zatim nos pa područje od brade prema obrazima te nakon toga lice oprati vodom i nanijeti redovnu preparativnu kozmetiku ili hranjivu masku.

Uređaj u sebi ima bateriju koja se bežično puni oko 90 minuta, a to je dovoljno za upotrebu sljedećih 30 do 45 dana, malih je dimenzija i jednostavno ga je ponijeti čak i na putovanje pa je ovo prava prilika da vaše lice bude potpuno čisto, zdravo i lijepo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost