TESTIRAJTE KOŽU LICA Bez odlaska u kozmetički salon | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TESTIRAJTE KOŽU LICA Bez odlaska u kozmetički salon

S dolaskom hladnijih dana i početkom grijanja unutarnjih prostora koža počinje gubiti vlagu, možemo vam pomoći

djevojka lice vlaga Izvor: YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

Već je svim pripadnicama ljepšeg spola jasno da je vlažnost kože jedna od važnijih pokazatelja lijepog izgleda naše kože. Puno je savjeta kako povećati i održati optimalnu vlažnost, a najbitnija je njega.

Uz njegu odgovarajućim preparativnim i dekorativnim proizvodima na hidrataciju kože utječu i vanjski čimbenici.

Osim intenzivnih sunčevih zraka, stresa i umora na kožu lica utječe i hladan kao i zagađen zrak, a veliku pozornost u sezoni grijanja treba posvetiti vlažnosti zraka koja bi trebala varirati između 40 i 70% dok je u grijanim prostorima ona ponekad vrlo niska, čak samo 10%.

Digitalna olovka za testiranje kože 1 Izvor: Aliexpress

Zbog svega navedenog trebali bi često mjeriti vlažnost u prostorijama ili testirati kožu lica da ne dođe do deficita vlage u koži.

Veliki broj kozmetičkih salona posjeduje aparate kojima se može izmjeriti vlaga u koži kao i kritične zone, ali ako želite sami na pametan način provjeriti koja je razina vlažnosti u vašoj koži, razmislite o nabavci digitalne olovke za testiranje kože po cijeni oko 16 američkih dolara.

Ovaj digitalni uređaj koristi najnoviju tehnologiju analize bioelektrične impedancije i ima više funkcija – testira vlažnost , masnoću i elastičnost kože.

Digitalna olovka za testiranje kože 2 Izvor: Aliexpress

Pritiskom ovog uređaja na kožu na LCD zaslonu sa zelenim pozadinskim osvjetljenjem mogu se vidjeti vrijednosti vlažnosti i masnoće u koži, a kod nepovoljnih rezultata provjere, odnosno kada je vlažnost niža od 35%, pozadinsko osvjetljenje je crveno kao upozorenje za nedovoljnu vlažnost kože.

Olovka za testiranje kože ima i memorijsku funkciju budući pamti posljednja tri mjerenja pa je tako moguća usporedba s prošlim vrijednostima.

U tu svrhu možete prvo izmjeriti postotak vlažnosti, elastičnosti i masnoće kože, nakon toga nanijeti uobičajene ili nove preparativne proizvode i još jednom izmjeriti iste parametre pa na temelju toga odrediti da li određeni proizvod odgovara vašoj koži.

Ova digitalna olovka veličine 15 x 3 x 2,4 centimetara praktična je za nošenje u torbici i velika je pomoć u stalnoj kontroli vlažnosti kože pa će na taj način vaša koža uvijek biti blistava, zdrava i lijepa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost