LJEPOTA S VISOKOFREKVENTNIM UREĐAJEM Bez odlaska kozmetičaru | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LJEPOTA S VISOKOFREKVENTNIM UREĐAJEM Bez odlaska kozmetičaru

Ako vaša koža i kosa žudi za poboljšanjem kvalitete vrijeme je da se pozabavite ovim problemom, imamo ideju

djevojka lice i kosa Izvor: Anatolii Riepin / Alamy / Alamy / Profimedia

Mladenački prištići poznati su većini djevojaka zbog neredovite i hranjivim elementima nedovoljno bogate prehrane, onečišćenog zraka, ubrzanog načina života i stresa.

I pripadnice ljepšeg spola u malo ozbiljnijim godinama često imaju navedene probleme s licem uz koje se nadovezuje nedostatak kolagena, smanjena cirkulacija u koži lica kao i pojava prvih ili već malo ozbiljnijih bora.

Uz probleme s licem i kosa postaje sve tanja i suha te se brzo masti pa je intervencija svakako potrebna.

Visokofrekventni uređaj za ljepšu kožu 1 Izvor: amazon

Brojne su metode koje dame primjenjuju u borbi za ljepotu lica, od isprobavanja adekvatne preparativne i dekorativne kozmetike, promjene prehrane i uključivanje posebnih suplemenata, do čestih odlazaka u kozmetički salon.

Ipak, ukoliko vam odlasci u kozmetički salon oduzimaju previše vremena i predstavljaju ozbiljnu financijsku stavku, možete pametno razmisliti i odlučiti nabaviti visokofrekventni uređaj za ljepšu kožu i kvalitetniju kosu po cijeni oko 26 eura.

Visokofrekventni uređaj pomaže u ublažavanju gotovo svih problema na koži lica budući terapijski učinak visokih frekvencija pomaže ojačati metabolizam stanica, bori se protiv akni, a ujedno smanjuje bore i djeluje na povećanje proizvodnje kolagena pa redovita upotreba rezultira boljim tonusom, zdravijom i ljepšom kožom.

Visokofrekventni uređaj za ljepšu kožu 2 Izvor: amazon

Ovaj uređaj sastoji se od glavnog dijela i četiri različita nastavka s elektrodama na vrhu koji se koriste za različite dijelove lica i kosu kako bi mogli postići najbolje rezultate.

Jednostavan za korištenje, nakon spajanja visokofrekventnog uređaja i pojedinog nastavka s elektrodama uključi se gumb i tretiranje može početi.

Nastavak s vrhom u obliku gljive preporučuje se za tretiranja čela i obraza, nastavkom poput jezika tretiramo prištiće, a oblik savijene cijevi služi za djelovanje na području nosa.

Četvrtim nastavkom u obliku češlja njegujemo kosu na način da se tretiranjem po tjemenu potiče rast, sprječava gubitak kose i smanjuje intenzitet prelaska prirodne boje kose u sijedu.

Uređaj je praktičnih dimenzija 30 x 19 x 6 centimetara i težine 691 gram pa je prikladan za nošenje u bilo kakvoj torbi, čak i na put te je i to još jedan razlog da svojoj koži i kosi darujete zdravlje, blistavost i ljepotu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost