PAMETNA MASKA ZA LICE Iskoristite visokofrekvencijske vibracije za njegu! | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PAMETNA MASKA ZA LICE Iskoristite visokofrekvencijske vibracije za njegu!

Izgleda poput pudrijere. Ultrazvučne vibracije te emitiranje plavog, zelenog i crvenog svjetla ugodan s u tretman za kožu na licu

 Izvor: eBay

IPL električna maska za lice je pravi beauty uređaj za vas. Plavo svjetlo se koristi za dubinsko čišćenje lica, zeleno će posvijetliti kožu dok crveno svjetlo poboljšava cirkulaciju krvi te povećava elastičnost kože.

Uz visokofrekvencijske vibracije (četiri milijuna puta u sekundi) koje se emitiraju kao ultrazvuk imat ćete masažu lica uz stalnu temperaturu kojom se ubrzava cirkulacija i opuštaju pore. Grafenska nano tehnologija emitira infracrvene zrake od 8 do 15 μm. Temperatura je 48°C.

Najbolji se rezultati mogu očekivati ako se tretman koristi svaki dan dok se za osjetljivu kožu preporučuje korištenje dva do tri puta tjedno. Prilikom korištenja uređaj radi 180 sekundi, a ako želite tretman nastaviti potrebno ga je ponovo uključiti.

Nakon upotrebe uređaj se obriše vlažnom krpom; nemojte ga prati vodom. Punjenje traje oko dva i pol sata, ugrađena je baterija kapaciteta 850 mAh, s snaga je 8 W.

U pakiranju ćete dobiti ultrazvučni uređaj u ružičastoj (pink) boji mase 90 grama (promjer je 7,5 centimetara), USB kabel, torbicu sa šest maski, priručnik i kutiju. Cijena za Aimanfun Smart Mask je oko 40 USD.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost