URADI SAM Profesionalna USB LED lampa za nokte | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

URADI SAM Profesionalna USB LED lampa za nokte

Uz Sun X3 Plus sami ćete dovršiti postupak uređivanja svojih noktiju

 Izvor: Aliexpress

LED lampa za sušenje noktiju u ružičastoj boji snage je 36 W, koristi 18 UV / LED lampi, a napaja se preko USB kabela kojeg ćete također dobiti u pakiranju prilikom kupnje.

U radu LED lampa Sun X3 Plus koristi dvostruki izvor svjetlosti, a u suštini se radi o imitaciji sunčeve svjetlosti. Neškodljiva je, uz blagu sunčevu svjetlost koju imitira neće vam zatamniti ruke. Sistem rada je vrlo jednostavan: nakon uključivanja lampe dovoljno je prethodno lakirane nokte samo smjestiti unutar prostora. Dakle, samo se pruže prsti i lampa radi, a čim se prsti izvuku lampa se automatski isključuje. Senzor koristi infracrvene zrake.

Uz pametno mjerenje vremena ne morate misliti – jednostavno podesite jedno od tri ponuđena vremena (30 s, 60 s, 90 s), a sve vrste gelova na noktima brzo će se osušiti i stvrdnuti. Uključujući i UV gel, akrilni gel pa čak i gel koji se koristi u graditeljstvu.

Uređaj je malen, lako prijenosan te je pogodan za kućnu upotrebu, ali i izvan kuće jer se USB kabel može spojiti u power bank (prijenosnu bateriju), u USB izlaz laptopa... Cijena se kreće od 4 do 8 USD, na taj iznos treba dodati oko 6 dolara poštarine, a konačna cijena ovisi o modelu koji ćete odabrati. Uz ružičasti model u ponudi je i bijeli (taj je nešto skuplji od ružičastog jer ima snagu od 45 W te 15 LED-ica).

 Izvor: Aliexpress

Najpovoljniji je Sun X3 Mini model koji je i najlakši za transport, a sastoji se od šest LED-ica te je snage 6 W. Njegove su dimenzije 131 x 67 milimetara, uz debljinu od 19 mm, a omogućuje vremenski period rada od 60 sekundi i 120 sekundi (kraći ili duži dodir).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost