ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Unca, inč, stopa, Fahrenheit | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Unca, inč, stopa, Fahrenheit

U naslovu smo nabrojali četiri mjerne jedinice koje u našim krajevima ne koristimo baš često, ali je bitno znati o čemu se radi

 Izvor: Profimedia

Kad kupujemo novi pametni telefon, tablet ili novi televizor vrlo često je dijagonala ekrana napisana u inčima. Naručujte li preko interneta nekakav predmet, njegova masa može biti napisana u uncama.

Želite li naručiti kabel za punjenje telefona, možda će njegova dužina biti ispisana u stopama. Želite li kupiti izdržljivi mobitel otporan na temperaturu, u specifikacijama može pisati Fahrenheit. Detaljnije o ovoj temi možete čitati sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite našu temu o digitalnim pozivnicama na vjenčanje te kako štedjeti ne samo novac nego i vrijeme, ali i poslati cool pozivnicu nakon što je prethodni termin vjenčanja bio otkazan, a printane pozivnice ste već svima poslali.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost