SVJETLOSNA TERAPIJA LED maska sa sedam boja za ljepotu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SVJETLOSNA TERAPIJA LED maska sa sedam boja za ljepotu

Autor Dijana Kaćanski

Maska za lice ne spada u obaveznu rutinu, ali redovitom upotrebom koža postaje sjajna i zdrava

  Izvor: Aliexpress

Dan vam je pun obaveza – ujutro posao, popodne kućanski poslovi, a nađu se tu i izlasci, zabave i druženja. Malo vremena ostaje za opuštanje, ugodnu kupku i kvalitetnu masku koja će licu dati ljepotu i sjaj. Zato je Smart Cleopatra LED fotonska maska za lice sa sedam boja jedinstven i praktičan proizvod koji osim ugode pruža brojne dobrobiti za kožu lica i vrata.

Korištenje maske za lice nije nova stvar, bilo da se radi o kupovnoj ili maski napravljenoj od postojećih namirnica u kuhinji. Povijest brige za kožu, posebno lica, seže do Egipta i čuvene Kleopatre koja se nanošenjem na lice mješavine tamjana, bademovog ulja, više vrsta trava i fermentiranog voćnog soka borila protiv neumoljivih znakova starenja – bora.

  Izvor: Aliexpress

LED fotonska maska za lice izrađena od kvalitetnog materijala pomaže otkloniti veliki broj kožnih nesavršenosti, a specifične valne duljine svjetlosti putem energije imaju brojne primjene. Tako crvena boja stimulira stanice, grijanje potiče cirkulaciju dok hiperplazija kolagena koži daruje elasticitet i glatkoću.

Plava boja djeluje umirujuće na osjetljivu i masnu kožu sklonu aknama i sličnim nepravilnostima. Za dodatno smirivanje i povećavanje napetosti kože poslužit će zelena LED boja dok žuta stimulira limfni i živčani sustav te jača imunitet mišića. Ljubičasta boja poboljšava metabolizam limfe, cyan staničnu energiju, bijela LED svjetlost aktivira obnovu kože pa ona postaje zdravija i izgleda pomlađeno.

U kompletu se u prijenosnoj kutiji nalaze LED maska, USB kabel i uputstvo za upotrebu. Primjena je Jednostavna: uključivanje je na vrhu, dodirom s lijeve vanjske strane mijenjaju se boje, a desne jačina svjetlosti.

Prilikom kupnje biramo između plave, crne i boje šampanjca, cijena joj je oko 80 USD, a tome treba pribrojiti hrvatski PDV pa cijena ukupno iznosi oko 100 USD.

  Izvor: Aliexpress

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI