INFRACRVENI ANTIPRURISTIČNI STIK Riješite se dosadnog svrbeža | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

INFRACRVENI ANTIPRURISTIČNI STIK Riješite se dosadnog svrbeža

Autor Dijana Kaćanski

Kako vam dosadni komarci ne bi pokvarili ljetni ugođaj, nabavite stik i jednostavno nastavite uživati

  Izvor: Aliexpress

Tijekom ljetnih mjeseci svjesni smo postojanja komaraca koji se nastanjuju na svim područjima osim polarnih, pustinjskih i područja viših od 1500 metara. Komaraca ima raznih vrsta, većinom nisu opasni, a treba ih se čuvati i pripaziti na njih jer se najčešće nastanjuju u blizini vode, neovisno o njezinoj veličini i kvaliteti.

Komarce obično privlači toplina, znoj i miris tijela kao i izdisanje ugljičnog dioksida koji mogu osjetiti i na velikoj udaljenosti. Prilikom uboda ispuštaju slinu koja sadrži određene bjelančevine koje naš imunološki sustav prepoznaje kao prijetnju i reagira obrambeno. Zbog toga dolazi do iritacije ili upale, a rezultat se očituje u osipu i svrbežu koji može potrajati i nekoliko dana.

  Izvor: Aliexpress

Mnogi stručnjaci savjetuju upotrebu različitih sprejeva i krema protiv komaraca, dok su drugi skloniji tretiranju uboda prirodnim lijekovima poput leda, limuna, češnjaka i drugih. Sva ova sredstva nisu baš praktična za upotrebu u prirodi gdje se ugrizi komaraca najčešće događaju pa je Xiaomi Youpin Qiaoqing stik s cijenom oko 14 američkih dolara, dužine samo 10,2 cm i širine 1,8 cm izvrstan odabir.

Korištenje je prilično jednostavno. Nakon dugog uključivanja, oko 3 sekunde, indikatorsko svjetlo je plave boje i temperatura 40°C, nakon toga se još jednom pritisne tipka za uključivanje i indikator pokazuje crveno svjetlo, a temperatura je 50°C. Tada proizvod djeluje 20 sekundi i automatski se isključuje.

Ovaj antipruristični stik koristi infracrvenu pulsnu tehnologiju, a zbog precizne kontrole temperature, siguran je i neškodljiv za okoliš. Za razliku od sličnih proizvoda koji se oslanjaju samo na grijanje, ovaj proizvod ima ugrađeno linearno djelovanje s malom potrošnjom energije. Područje koje svrbi ugodno umasira, potiče cirkulaciju krvi i protok iste u području ugriza te tako ubrzava ublažavanje neugodnog svrbeža.

Koristite ga u uredu, na otvorenom i imajte ga uvijek pri ruci u svom domu, a kako je pogodan za djecu i sve dobne skupine te jednostavan za upotrebu, bit će vam neizostavni dodatak ovog ljeta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI