Detektiranje problema za brže postizanje lijepe frizure | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Detektiranje problema za brže postizanje lijepe frizure

Autor Dijana Kaćanski

Ukoliko imate problema s kosom i vlasištem pravi je trenutak da uz detektor vlasišta poboljšate stanje

  Izvor: Aliexpress

Primijetili ste da vam je kosa u zadnje vrijeme tanka, lomljiva i dosta opada ili se prekomjerno masti na tjemenu dok su joj krajevi suhi. Sve su to znakovi opadanja kvalitete vlasi čiji uzroci mogu biti različiti.

  Izvor: Aliexpress

S jedne strane uzroci mogu potjecati od ljetnih izlaganja kose negativnim učincima UV zraka, prečestog pranja kose, sušenja kose pretoplim zrakom, zagađenosti okoline, nedovoljnom ispiranju nakon pranja, korištenjem neadekvatnih preparata, a na kvalitetu može utjecati i stres.

Uz to na kvalitetu kose mogu utjecati i loše prehrambene navike pa je dobro u prehranu uvrstiti kvalitetne bjelančevine i omega 3 masne kiseline. A da bi znali kakvo je stvarno stanje vašeg vlasišta dobro bi bilo ispitati ga bežičnim detektorom vlasišta s cijenom oko 77 američkih dolara.

  Izvor: Aliexpress

Ne budite očajni, puno se žena suočava s različitim oblicima problema vlasišta – suhoći, začepljenim porama, osjetljivim vlasištem, pojavom peruti i masnim vlasištem pa je detektiranjem ovih problema put prema zdravoj kosi brži.

Detektor i mikroskopska leća na pametan način uz pomoć čipa za obradu videozapisa na ekranu s HD slikom pokazat će pravo stanje vlasišta uvećano 500 puta.

Uz ovaj bežični uređaj dolazi punjač, USB kabel i tester, a jednostavna upotreba omogućit će da vaša kosa uskoro zablista.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI