Kućna mini sauna omogućava lijepo, zdravo i mlado lice | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Kućna mini sauna omogućava lijepo, zdravo i mlado lice

Autor Dijana Kaćanski

Ukoliko se želite opustiti, napraviti saunu za svoje lice, dubinski očistiti i zategnuti kožu, ovo je prava prilika

  Izvor: amazon

Veselimo se ljetnom vremenu koje donosi visoke temperature i puno sunčanih sati jer se zbog sunca osjećamo bolje, ono nam podiže raspoloženje, jača vitalnost. Pod utjecajem sunca ten postaje preplanuo, što nas čini zadovoljnijima, ali ljetno vrijeme s izloženošću suncu, moru i visokim temperaturama donosi i opasnosti od povremenog isušivanja kože, dehidracije i krajnje suhe kože.

  Izvor: amazon

Sve su to razlozi da još veću pažnju posvetimo dubinskoj hidrataciji, a to je moguće pomoću uređaja Microderm GLO Facial Steamer SPA+ po cijeni oko 114 američkih dolara, a pošiljka dolazi iz Chicaga.

Čišćenje više nije problem - djelovanjem tople pare s nano ionima na lice i vrat omogućit će još čišći i blistaviji ten. Upotreba samo jednom tjedno donijet će ne samo bolju hidrataciju, već će i koža biti mekša, a dubinsko čišćenje kojim će se odstraniti ostaci nečistoća i nakupljenih masnoća podarit će vam prekrasnu kožu.

  Izvor: amazon

Dodatno, ovakav tretman s nano ionima otvara pore i omogućava maksimalno upijanje omiljenih preparativnih kozmetičkih proizvoda poput krema za lice i oko očiju, seruma, maski za lice...

Prije uključivanja ovog uređaja koji djeluje detoksikacijski, kožu je potrebno uobičajeno očistiti i po potrebi osušiti, zatim lice i vrat izložiti 10 do 12 minuta parnom čišćenju, po potrebi učiniti piling lica i na kraju isprati lice hladnom vodom i nahraniti ga odabranim kozmetičkim preparatima.

Pročišćeni dizajn Spa uređaja sa stabilnim nožicama i jednostavnim senzorom omogućuje stabilnost, kontrolu i automatsko isključivanje samo jednim dodirom.

Prednost ovakvog pametnog tretmana pomoću kućne Spa saune za lice i ovlaživača zraka očituje se i u uravnoteženju pH razine te poboljšanju cirkulacije u koži lica i vrata koje opet dovodi do zategnute, sjajnije i ljepše kože.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI