MEZOTERAPIJA Regenerirajte kožu pomoću mikro iglica | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MEZOTERAPIJA Regenerirajte kožu pomoću mikro iglica

Novim konceptom licu omogućite opskrbu hranjivim sastojcima na puno efikasniji način

 Izvor: Aliexpress

Mezoterapijom lica nastojimo regenerirati kožu te joj vratiti elastičnost i poboljšati tonus. Ovakav tretman je prilično učinkovit budući se nakon određivanja potreba određenih mjesta na koži lica posebnim postupkom unose potrebne tvari te se on provodi više puta.

Za sam postupak potrebno je točno odrediti stanje kože, a priprema se sastoji od čišćenja i konzultacija oko potrebnih sastojaka poput hijaluronske kiseline, raznih vitamina, minerala, antioksidansa i drugih. Ovakve tretmane možete obaviti u kozmetičkim salonima ili puno povoljnije kod kuće uz pomoć Hydra Pen H2 olovke s cijenom od oko 125 američkih dolara.

 Izvor: Aliexpress

Glavne prednosti ovog uređaja su čisto i higijensko automatsko nanošenje, uložak pogodan za različite esencije i tri vrste mikro iglica. LED zaslon prikazuje brzinu rada dok je ergonomski dizajn pogodan za rukovanje.

Bežični rad s ugrađenom baterijom i USB punjačem čini ovaj proizvod još praktičnijim.

Uložak za esencije s kapacitetom od 3 ml idealan je za jedan tretman na licu. Pomoću aplikatora s mikro iglicama koje idu gore-dolje esencija nježno prodire u kožu te je nanošenje odgovarajućeg seruma brže i učinkovitije dok je cijeli postupak moguće provesti jednom rukom.

 Izvor: Aliexpress

Ovo je pametan odabir za sve one pripadnice ljepšeg spola koje znaju cijeniti 10 puta veću mogućnost upijanja proizvoda ovom metodom u usporedbi s klasičnim nanošenjem preparata.

Tretman s ovom olovkom daje više izbora i povećava mogućnost nanošenja različitih proizvoda za njegu kože, a tri različite vrste mikro iglica pogoduju izboru i prilagođavanju tretmana potrebama kože.

Ovaj paket sadrži Hydra olovku, još dva uloška, adapter za napajanje, USB kabel i upute za upotrebu.

Cijeli postupak obavlja certificirani motor koji radi na četiri razine kontrolirane brzine koje se prikazuju na LED ekranu dok dužina ovog uređaja od 16 cm pogoduje jednostavnom prijenosu u gotovo svakoj ženskoj torbici.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost