Pomladite i zategnite svoje lice djelovanjem mikro struje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Pomladite i zategnite svoje lice djelovanjem mikro struje

Ukoliko ste već primijetili da su se mišići u obrazima počeli spuštati, zaustavite taj proces uz face lifting

 Izvor: amazon

Pod pojmom face lifting podrazumijevamo prvenstveno kirurški zahvat koji se koristi za pomlađivanje lica. Povijest ovakve vrste zahvata sežu do 1901. godine kada je Eugen Hollander starijoj aristokratkinji „podignuo obraze i kutove usta”. Tadašnji zahvati sve do 1970-ih godina podrazumijevali su zarezivanje kože uz rubove lica i zatezanje kože te izrezivanje viška.

Do sada su se tehnike kirurških face liftinga u skladu s novim spoznajama mijenjale i nisu više tako drastične pa su i manje rizične, a danas se češće koriste nekirurške metode koje pokazuju dobre rezultate.

 Izvor: amazon

Podizanje lica kao najefikasnija metoda face liftinga može se danas bez kirurškog zahvata obaviti i u brojnim kozmetičkim salonima, a snalažljivije pripadnice ljepšeg spola odabrat će pametnu varijantu puno isplativijeg tretmana kod kuće.

Metoda za postizanje mladenačkog izgleda uključuje upotrebu WSND električnog V oblika face liftinga s cijenom od oko 95 eura, a za sad se proizvod može naručiti preko Slovenije.

Električni pojas s malim uređajima na obrazima može djelovati na tri različita načina. Jednostavnom metodom relaksacije i uz korištenje mikro struje djeluje se na živce lica koja u konačnici dovodi do zatezanja kože i mišića, preporuka proizvođača je koristiti ga oko 10 minuta.

 Izvor: amazon

Njega kože u Intelligent modu opuštanja preporučeno je koristiti 3 do 4 puta tjedno, svaki put oko 20 minuta, dok model Tira podrazumijeva vježbu koja traje oko 10 minuta.

Ovaj uređaj potiče i cirkulaciju krvi, djeluje na podizanje obraza i smanjivanje brade, a toliko je jednostavan za upotrebu da ga je moguće koristiti i noću za vrijeme spavanja te za vrijeme rada u kući, odmora ili obavljanja kućanskih poslova.

Sam uređaj je spojen elastičnim trakama koje se svojim ergonomskim dizajnom sljubljuju s licem i bradom, lako se podešavaju, ne kližu se, nisu ljepljive i lako se podnose. Trake je moguće oprati, naravno nakon skidanja uređaja.

Uređaj se nakon punjenja USB-om može koristiti 3 sata, preporučljiv za sve tipove kože, ne uzrokuje alergijske reakcije, a osim zatezanja i podizanja pružit će korisnicama zdraviju, glatku i ljepšu kožu lica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost