Napravite same prekrasne kovrče pomoću prijenosnog uređaja | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Napravite same prekrasne kovrče pomoću prijenosnog uređaja

Ljeto je vrijeme promjene frizure i eksperimentiranja, pokušajte, budite zadovoljne i u trendu

 Izvor: amazon

Duga, sjajna kosa prepuna kovrča danas predstavlja najnoviji trend u frizurama. Još od 80-ih godina prošlog stoljeća kad su brojne pripadnice ljepšeg spola pohodile frizerske salone s fotografijama poznatih zvijezda objavljenih u brojnim magazinima za žene i tražile tada popularni „minival” za lakše oblikovanje kovrčave kose, do sada kovrčava kosa nije bila toliko popularna.

 Izvor: amazon

Lako je ako je vaša kosa prirodno kovrčava. Ali ako imate ravnu kosu a želite popularnu afro frizuru, srednje ili velike kovrče morate se potruditi pomoću uvijača i uz to kosu pravilno njegovati.

Uvijači za kosu imaju svoju povijest koja seže čak do grčke kada su žene pomoću zagrijanih okruglih predmeta iz okoline napravile kovrče koje nisu dugo trajale, ali su ispunile njihova očekivanja za vrijeme od oko sat vremena. Uvijači su se vremenom razvijali, a u srednjem su vijeku služili kovrčanju perika, koje su tada bile na vrhuncu popularnosti.

 Izvor: amazon

U 19. stoljeću pojavila su se prva metalna „kliješta” za uvijanje kose, uslijedio je razvoj uvijača u 20. stoljeću, a danas postoje brojni proizvodi. Ako želite imati lijepe i njegovane kovrče kao iz frizerskog salona i to na pametan način, probajte Comozon prijenosni uvijač za kosu po cijeni od oko 40 eura s tim da bi proizvod morali naručiti preko Slovenije.

Lijepa kosa i predivne kovrče sad je tako jednostavno napraviti uz bežični automatski prijenosni uređaj s inteligentnim indukcijskim motorom koji ne zapetljava i ne čupa kosu. Kovrče se mogu napraviti u oba smjera, a 4 temperature i 11 postavki za vrijeme pogoduju izradi kovrči na bilo kojoj kvaliteti kose.

Ovisno o stilu kovrči i kvaliteti kose podesite temperaturu i vrijeme zagrijavanja, a ovaj uređaj će učiniti čuda čak i na toplinski oštećenoj ili gruboj kosi. Sigurna keramička tehnologija izbjegava oštećenja kose kroz jedinstveni keramički premaz na valjku dok keramička komora za uvijanje funkcionira kao toplinska izolacija protiv opeklina.

Uvijač je opremljen baterijom s USB punjačem koja se puni oko 3 sata, a može se koristiti neprekidno oko jedan sat. LCD zaslon jasno pokazuje smjer kovrčanja, temperaturu, tajmer i razinu upotrebljivosti baterije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost