STIŽE NOVI TOPLINSKI VAL Krajnje je vrijeme za nabavu ledomata | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STIŽE NOVI TOPLINSKI VAL Krajnje je vrijeme za nabavu ledomata

Za samo 8 minuta dobit ćete led spreman za hlađenje različitih napitaka, ali i voćnih salata

 Izvor: Aliexpress

Ledomat se spaja na 220 volti, ima snagu od 100 W, a omogućuje različite veličine leda kako biste dobili odgovarajuće kockice za koktele, obični sok, a možda želite i neke druge vrste napitaka rashladiti. Vidjeli smo da neki ljudi kockice leda stavljaju u pivo i u vino. Dobro će vam doći kockice leda i u voćnim salatama. Uglavnom, male kockice leda idu u crno vino, velike u Cola napitke.

 Izvor: Aliexpress

Veličina kockice leda je 7 do 9 grama, a led će biti spreman za upotrebu nakon 8 do 15 minuta. Kroz 24 sata može proizvesti 12 kilograma leda. Dimenzije cilindričnog Xeoleo ZHB-15 ice maker ledomata su 328 x 358 x 242 mm pa da možete predvidjeti mjesto u kuhinji ili na balkonu. Dostupan je u dvije boje - srebrnoj i crvenoj, a cijena ledomata je oko 200 američkih dolara.

 Izvor: Aliexpress

 Izvor: Aliexpress

Kako funkcionira Xeoleo ledomat? Natočite 2,2 litre vode i pokrenete uređaj te 8 minuta kasnije dobit ćete 9 kockica leda veličine 25 x 20 mm odnosno 30 x 25 mm. Nakon što se u uređaju napravi led, uz infracrveni senzor automatski prestaje pravljenje leda. Nestane li vode u ledomatu pojavit će se svjetlosna oznaka koja će vas na to upozoriti. Samo dodate dodatnu količinu vode i proces se automatski nastavlja.

 Izvor: Aliexpress

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost