ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kako ide posao, Apple? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kako ide posao, Apple?

Apple je završio još jedan poslovni kvartal s porastom prihoda

 Izvor: Alan Sau / Alamy / Alamy / Profimedia

Apple je u četvrtom tromjesečju prošle godine oborio svoje prethodne rekorde u prihodima i dobiti, a najvrjednija svjetska tvrtka taj je zamah prenijela i u 2021. godinu.

Proizvođač iPhonea je izvijestio o još jednom uspješnom kvartalu - prihod je porastao za 36 posto, na 81,4 milijarde dolara tijekom tri mjeseca koja su završila 26. lipnja, odnosno u trećem tromjesečju Appleove fiskalne godine.

Provjerit ćemo koliko su bili uspješni iPhone, iPad, Mac, prijenosni uređaji te servisi, a članak ćemo objaviti sutra na Smartlife.hr. Do tada, provjerite što u Appleu misle o prijedlogu Europske komisije za univerzalni punjač.

Ako planirate izvaditi EU digitalnu Covid potvrdu, stigle su novosti vezane za šifre. Niste zadovoljni svojim usnama - uz jednostavnu metodu doći ćete do super rezultata. Za kraj, pogledajte robota psa koji će vas slijediti poput pravog psa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost