ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Gdje se najviše u svijetu proizvode čipovi | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Gdje se najviše u svijetu proizvode čipovi

Poluvodiči su se vratili u međunarodni fokus nakon nestašice izazvane pandemijom COVID-19

Čipset čipovi poluvodiči (1) Izvor: Aleksey Popov / Stock Budget / Profimedia

Čipova odnosno poluvodiča nema dovoljno već mjesecima, a izvjesno je da će takva situacija ostati ne samo do kraja ove nego i u 2022. godini. Čipove svi trebaju – proizvođači pametnih telefona, računala, tableta, automobila, hladnjaka…

Proizvodnja čipova više nije vezana uz tradicionalna uporišta. Godine 1990. Japan, Europa i SAD dominirali su proizvodnjom poluvodiča, ali s ulaskom Južne Koreje, Tajvana i Kine situacija se promijenila.

Gdje se čipovi više, a gdje manje proizvode otkrit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada otkrijte koji se četvrti proizvođač pametnih telefona odlučio na isti korak kakav su već poduzeli Apple, Samsung i Nokia.

Uskoro će uslijediti premijera jedne od najpopularnijih video igara – Call of Duty: Vanguard. Želite li biti lijepi i uredni putem seta s brzim i praktičnim djelovanjem?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost