ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Globalne isporuke računala u 2021. godini | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Globalne isporuke računala u 2021. godini

Oporavak koji je zabilježilo tržište računala u drugoj polovici 2020. godine dobio je zamah u prvoj polovici 2021.

PC računalo (2) Izvor: Denis Rozhnovsky / Alamy / Alamy / Profimedia

Globalne isporuke računara znatno su porasle u prvom tromjesečju 2021. zahvaljujući snažnoj potražnji u različitim kategorijama i niskoj bazi u istom razdoblju prošle godine zbog izbijanja COVID-19. Međutim, količina isporučenih računala smanjila se 14% uzastopno u odnosu na četvrti kvartal 2020.

S tržišnim udjelom od 24%, Lenovo je u prvom tromjesečju 2021. ponovno zauzeo prvo mjesto, a slijedi ga HP. Iscrpne informacije o isporukama računala u svijetu objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada saznajte kako u samo dva koraka ubrzati stari pametni telefon, ali i kako uz pojas s crvenim svjetlom postići tanji struk i lijepu kožu. Uskoro će nova školska godina, a imate li školarca do 12 godina starosti mogao bi vam biti zanimljiv jedan pametni sat.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost