ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Globalno tržište obnovljenih pametnih telefona | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Globalno tržište obnovljenih pametnih telefona

Pokvareni telefoni se popravljaju i zatim ponovo završavaju u prodaji

Popravak pametnog telefona Izvor: Shutterstock

Globalno tržište obnovljenih pametnih telefona je u porastu, pokazuju podaci koje je objavio Counterpoint. Taj rast bi se mogao i dalje nastaviti, s obzirom da je došlo do povećanje potražnje u odnosu na ponudu.

Kad su se nakon prvog vala pandemije koronavirusa tržišta u svijetu otvorila, većina tvrtki koja se bavi obnovom rabljenih telefona uvidjela je mogućnost zarade. Radi se o telefonima koji su tijekom jamstvenog perioda vraćeni natrag proizvođaču jer njihov popravak nije obavljen u razumnom vremenskom periodu odnosno korisnici su dobili potpuno novi uređaj.

Takvi uređaji najčešće imaju potpuno novo kućište, mijenja im se i baterija ukoliko nije u najboljoj kondiciji, a popravlja se i prethodno uočeni kvar. Kompletan članak objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada prvi isprobajte nove funkcionalnosti koje će WhatsApp tek omogućiti u skoroj budućnosti. Lijepe i njegovane bit ćete i bez odlaska u salon, uz nano Crystal injektor. Tržište računala je dobilo zamah u prvoj polovici 2021. godine, provjerite koliko te tko su vladari tržišta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost