ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Mreža OnlyFans lijepo zarađuje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Mreža OnlyFans lijepo zarađuje

Poznati su po sadržajima za odrasle, ali njihov sadržaj se naplaćuje. Nedavno su prošli kroz turbulencije

OnlyFans (3) Izvor: Shutterstock

U posljednjih nekoliko dana se o mreži za razmjenu sadržaja OnlyFans, kojoj mogu pristupiti samo istinski fanovi, piše naveliko. Najprije su najavili prestanak emitiranja eksplicitnih sadržaja, zabranu pornografskih sadržaja, a zatim je došlo do preokreta.

Na OnlyFans ne možete pristupiti jednostavnim upisivanjem pojma u Google i klikom na link. Sadržaj se u većini situacija naplaćuje. Kolika je bruto vrijednost ovog branda i koliko bi mogli zarađivati u 2022. godini otkrit ćemo sutra na Smartlife.hr

Do tada pogledajte kako je Apple poslovao u desetljeću nakon odlaska Stevea Jobsa s vodeće funkcije. Zamislite da se vozite na jahti po moru i zaželite pileća krilca. Ili sočni hamburger. Želja će vam se ubrzo ispuniti, pokazuje primjer dostave hrane dronom na španjolskom otoku Ibizi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost