ZA BRŽE POSTAVLJANJE: Rješenje za zastoje pri držanju prezentacija | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA BRŽE POSTAVLJANJE: Rješenje za zastoje pri držanju prezentacija

Autor Krunoslav Ćosić

Korisnici prilikom držanja prezentacija mogu povezati do šest odašiljača s prijenosnim računalima

  Izvor: Epson

Novi bežični sustavi za prezentacije Let’s share rješavaju zastoje u povezivanju i poboljšavaju suradnju, što je vrlo bitno prilikom spajanja projektora i računala. Epson je lansirao dva bežična sustava za držanje prezentacija - Let’s share ELPWP10 i ELPWP20 – za uporabu u obrazovanju i poslovnim okruženjima.

Oba Epsonova rješenja omogućavaju bežičnu vezu s bilo kojim ekranom ili projektorom putem bežičnih odašiljača, Epsonove aplikacije iProjection ili Miracasta, neovisno je li izvor prijenosno računalo ili pametni uređaj. Za sigurnost je zadužena AES-128 enkripcija.

ELPWP10 direktno povezuje bilo koji izvorni uređaj s određenim asortimanom Epsonovih rješenja laserskog prikaza, gdje je dovoljno da korisnik jednostavno spoji bežični odašiljač sa svojim prijenosnim računalom. Drugi pametni uređaji se također mogu povezati putem iProjection aplikacije.

  Izvor: Epson

ELPWP20 omogućuje da se sadržaj može sigurno dijeliti s bilo kojeg uređaja na bilo koju vrstu prikaza putem bežičnog prijemnika koji dolazi u paketu. Kao i sa sustavom ELPWP10, ovo se postiže spajanjem bežičnog odašiljača na prijenosno računalo ili povezujući drugi pametni uređaj putem iProjection aplikacije ili Miracasta.

Oba Epsonova sustava ELPWP10 i ELPWP20 omogućuju prikaz sadržaja s četiri različita uređaja istovremeno, što dijeljenje sadržaja čini nezahtjevnim iskustvom. Korisnici mogu povezati do šest odašiljača i prikazivati do četiri skupova sadržaja istovremeno. Brza i jednostavna veza znači da se vrijeme ne gubi na pravilno spajanje i organiziranje kabela koje često može odgoditi početak sastanka.

Korisnici se mogu fokusirati na dostavljanje uvjerljivog sadržaja te s lakoćom mogu razmjenjivati ideje. Ovi uređaji nisu mogli doći u boljem trenutku, dok svijet izlazi iz zatvaranja i vraća se u urede i učionice.