ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Disney+ se ima s čime pohvaliti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Disney+ se ima s čime pohvaliti

Autor Ivan Vukić

Walt Disney Company i njegov televizijski kanal konkurencija je Netflixu

 Disney+ (1) Izvor: Beata Zawrzel/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Disney+ je krajem 2020. godine, odnosno tri godine prije zadanog roka, postigao cilj od 90 milijuna pretplatnika. I nastavljaju rasti.

Američka usluga streaminga na zahtjev Disney+ košta 8 USD mjesečno ili 80 USD godišnje u SAD-u. Pretplatom dobivate pristup bez oglasa svim streaming naslovima. Usluga je s radom počela u studenom 2019. godine.

Kako je početkom 2020. pandemija zahvatila svijet te zatvorila kino dvorane i tematske parkove Disneyland, kompanija je bila prisiljena udvostručiti svoje poslovanje, s kanalom Disney+ u središtu tog strateškog cilja.

Kako Disney+ posluje, kakvi su im bili ciljevi objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite provjeriti poslovanje u segmentu pametnih telefona – izgleda da im ne ide baš najbolje u posljednjih nekoliko godina. Sjećate li se Nokije 3310? Mi se danas sjećamo jer danas je 21. godišnjica od predstavljanja. Ljeto je pri kraju, vrijeme je za pripremu kože za jesenske hladnije dane.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI