ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Raste li prodaja računalnih monitora | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Raste li prodaja računalnih monitora

Autor Krunoslav Ćosić

Ljudi su tijekom pandemije shvatili kako rad od kuće neće biti samo kratkotrajna muka

 Računalni monitor (1) Izvor: Sorapop Udomsri / Panthermedia / Profimedia

Mnogi djelatnici i roditelji školske djece odnosno studenti odlučili su opremiti svoje kućno radno mjesto te umjesto prijenosnog računala kupili kompletno računalo s monitorom, mišem i tipkovnicom.

Prema IDC-ju, jedinstvena radna situacija u svijetu, a kad tome pridodamo i popularnost igara, dovela je globalno tržište računalnih monitora do rasta. Koliko se monitora u svijetu prodavalo u predpandemijskim godinama (2017., 2018. i 2019.), a koliko u 2020. objavit ćemo sutra na Smartlife.hr

Do tada provjerite što se događalo s prodajom pametnih telefona u svijetu u drugom tromjesečju te koliko su tvrtke imale rast i koji je glavni razlog povećanju prodaje. Otkrivamo i dva još brža načina na koja ćete na svojem Android telefonu pokrenuti kameru i tako uvijek uhvatiti bitan trenutak koji se više neće ponoviti.

Vrijeme je promjena, privikavate se na novi ritam i često ste pod stresom - isprobajte novi način relaksacije uz mobilnu aplikaciju Headspace: Meditation & Sleep u kojoj možete birati među stotinama vođenih meditacija i odabrati najbolje za sebe.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI