ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Što se to nosi na rukama? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Što se to nosi na rukama?

Autor Ivan Vukić

Nosivi uređaji (werables) sve su traženiji u svijetu tehnologija

 Nosivi uredjaji (2) Izvor: ronstik / Alamy / Alamy / Profimedia

Korisničko iskustvo i trajanje baterije na nosivim uređajima poput pametnih satovima sve je bolje i bolje. Korisnici sve češće prelaze s pametnih narukvica na pametne satove, upravo iz prethodno spomenutih razloga (trajanje baterije), što je kočilo bolju prodaju samih satova.

Tržište nosivih uređaja je u drugom tromjesečju imalo lijep rast, pokazuju podaci koje je objavio Canalys. Apple je prvi što se tiče isporuka pametnih satova, slijede Huawei i Garmin. U segmentu jednostavnih narukvica vodeći je Xiaomi.

Detalje ovog zanimljivog tržišta objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite saznati sve novosti koje donosi najnoviji mjesečni update aplikacije Telegram. Samsung je objavio detalje o senzoru kamere od čak 200 megapiksela, ali nećemo ga baš tako brzo vidjeti na predstojećim pametnim telefonima. Jedan revolucionarni model tenisica razvijen je uz pomoć 3D tehnologije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI