ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koliko se novca troši na tehnologiju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Koliko se novca troši na tehnologiju

Autor Krunoslav Ćosić

Na pametne se telefone najviše troši, čak 15 posto više nego u 2020. godini

 Kupnja elektronika (1) Izvor: DZIANIS VASILYEU / Panthermedia / Profimedia

Elektronske igračke, gaming konzole, slušalice, fitness oprema, uređaji za pametni dom, televizori, laptopi – sve ove kategorije uređaja poprilično su tražene, ali ni blizu kao pametni telefoni.

Amerikanci u 2021. godini ukupno planiraju na tehnološke igračke potrošiti 7,5 posto više novca nego u 2020. godini, pokazuju podaci koje je objavio Consumer Technology Association. Detaljnije ćemo o ovoj temi pisati sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite provjeriti kakav bi vam hardver u računalu trebao ako planirate igrati novu Far Cry 6, jer video igra stiže 7. listopada. Pisali smo i o nosivim tech uređajima za kojima vlada sve veća pomama, a zahvaljujući dužem trajanju baterije sve su privlačniji korisnicima. Nakon ljetnih užitaka svojem licu trebate vratiti vitalnost i ljepotu, a to je moguće uz električni masažer za podizanje lica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI