ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Može li Xiaomi preživjeti? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Može li Xiaomi preživjeti?

Autor Krunoslav Ćosić

Prije deset godina Xiaomi je ušao na tržište pametnih telefona sa sloganom "najbolji omjer performansi i cijene"

 Xiaomi (3) Izvor: Shutterstock

U međuvremenu, Xiaomi je odradio odličan posao te kroz kraći vremenski period zauzeo drugo mjesto u svijetu po isporukama pametnih telefona (drugi kvartal 2021. godine), a u Europi je prvi.

Osnivač Xiaomija Lei Jun davno je izjavio kako "sveobuhvatna marža dobiti" Xiaomijevih pametnih telefona neće biti veća od 5%. No, Xiaomi kao tvrtka koja kotira na burzi zasigurno treba mnogo veću maržu profita kako bi zadovoljila ulagače. Hoće li podignuti cijene ili je rješenje nešto drugo?

Odgovor ćemo objaviti sutra na Smartlife.hr, a do tada provjerite što vam je sve potrebno za prvi dan nove školske godine. Koristite li dva broja telefona, ali imate samo jedan Viber račun (a voljeli biste imati dva računa, za oba broja telefona), postoji jednostavno rješenje. Istražili smo u koje će tech igračke Amerikanci u 2021. godini najviše uložiti novca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI