HRVATSKA TVRTKA UVRŠTENA MEĐU 20 NAJBOLJIH U SVIJETU Otvaraju ured u Londonu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HRVATSKA TVRTKA UVRŠTENA MEĐU 20 NAJBOLJIH U SVIJETU Otvaraju ured u Londonu

Autor Krunoslav Ćosić

IT tvrtka Q, čiji su zaposlenici najzadovoljniji u kategoriji srednje velikih tvrtki, širi svoje poslovanje

 Q (2) Izvor: Hrvoje Golubic/All Rights Reserved

Otvaranjem ureda u Londonu Q najavljuje daljnje širenje. Za londonski ured bit će zadužen Vedran Tolić, jedan od osnivača Q-a i operativni direktor koji se seli u englesku metropolu, a podršku će mu pružiti direktor londonskog ureda Jesse Belgrave.

 Jesse Belgrave, direktor ureda Q-a u Londonu
Jesse Belgrave, direktor ureda Q-a u Londonu
Izvor: IT tvrtka Q

“Otvaranje ureda u Londonu je veliki korak naprijed za širenje Q-a jer stvara dodatnu vrijednost za postojeće klijente i otvara nam priliku za upoznavanje novih klijenata. Osim toga, već tražimo nove kadrove u Londonu, a istražujemo i potencijalnu akviziciju jedne londonske kompanije”, ističe Vedran Tolić, suosnivač i operativni direktor Q-a.

 Vedran Tolić, suosnivač i operativni direktor Q-a
Vedran Tolić, suosnivač i operativni direktor Q-a
Izvor: IT tvrtka Q

U tvrtki Q očekuju da se zahvaljujući novom uredu moći još snažnije fokusirati na strateške projekte velikih brendova. Kompanija bilježi niz uspješnih suradnji s tamošnjim kompanijama kao što su The Times, BBC, Smart, uSwitch i mnoge druge.

“London je trenutno naše najveće tržište, a novi ured će nam pomoći da tamo još snažnije gradimo svoju poziciju. Većina naših klijenata su velike korporacije i da bismo s njima radili globalno moramo biti lokalni”, najavljuje Filip Ljubić, suosnivač i izvršni direktor Q-a. Q planira otvoriti urede u svjetskim metropolama.

 Filip Ljubić, CEO Q-a
Filip Ljubić, CEO Q-a
Izvor: Hrvoje Golubic/All Rights Reserved

Q je uvršten u top 5 posto IT kompanija u svijetu po zadovoljstvu zaposlenika od strane Peakona dok se kompanija već duže od godinu dana nalazi u elitnom društvu 20 najboljih svjetskih development tvrtki po Clutchu, vodećoj svjetskoj platformi za rangiranje IT tvrtki.

Osim svjetskih nagrada, prema istraživanju portala Moj posao, Q je tvrtka s najzadovoljnijim zaposlenicima u kategoriji srednje velikih tvrtki, a broj novih stručnjaka koje zapošljavaju kontinuirano raste. Samo ove godine Q će povećati svoj tim za više od 100 novih ljudi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI