ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR AR uređaji su dugoročna prijetnja pametnim telefonima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR AR uređaji su dugoročna prijetnja pametnim telefonima

Autor Davor Dakić

Augmented Reality sektor će u ovom desetljeću porasti čak 22 puta

 Augmented reality (2) Izvor: Shutterstock

Proširena stvarnost se u posljednjim godinama veže uz pametne telefone, iako nije obavezni dio jer se AR (Augmented Reality) uređaji mogu povezivati i na druge uređaje, a ne samo na pametne telefone.

Globalno tržište AR-a procijenjeno je na 7 milijardi dolara u 2020. godini. Ipak, glavna kratkoročna prepreka širokom usvajanju proširene stvarnosti od strane korisnika leži u visokoj cijeni slušalica i pametnih naočala.

Detaljnije ćemo o ovoj temi pisati sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite saznati u kojem gradu Samsung planira otvoriti potpuno novu tvornicu čipova, čija je vrijednost 17 milijardi USD. I dalje smo suočeni s Covid-19 bolešću, a jedna lampa nudi rješenje. Znate li koja su najčešća imena novorođenih beba u Hrvatskoj, u periodu od 1929. godine do 2011. godine?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI